Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nem. Nagyon is jó lesz az oda! próbáld csak ki nyugodtan
Üdv ha már itt járok a segítségeteket szeretném kérni?:
Egy 2001 es Suzuki Sv650s -em van és gyárilag elől 120/60 17 gumik vannak, viszont én inkább 120/70 et tennék rá, a kérdésem az lenne ,hogy mi a véleményetek, ill h nem lesz-e szarabb a kezelhetősége?
Az ellenfél az én esetemben az Allianz! A bíróság küldött nekik idézést a pesti központba erre a posta kétszer is vissza dobta a levelet hogy nem találja a címzettet a megadott címen! Hallod vazze eltűnt az ország legnagyobb biztosítója vagy mi van....!? Szóval csöcs az egész mert nemcsak hogy nem jött el de még nem is tud róla hogy perbe van hívva...
Balatonon meg meló volt. Több órán keresztül. Még el is fáradtam annyira dolgoztam De nem nekem való. Öreg vagyok én már ehhez.... jahh és autóval kellett mennem! Ó minő fájdalom! Napsütésbe autózni...
nem, senki fel sem hívta
Pedig több helyen is meghirdette
Hát ja végre szabad napos vagyok,néha jó kiengedni a gőzt. Jó volt csak az eső nem kellett volna de nem volt vészes.Apudnak sikerült eladnia a gs-t?
Balaton?
tucc élni
Jó reggelt! Sajnálom,ha legközelebb se akar elmenni akkor elmegyünk mi érte.Felkötjük a motorra és elvisszük egy brutális körre Aztán majd remegő lábbakkal fog könyörögni,hogy fizethessen Ha tudtuk volna hogy oda mész rádcsörgünk.Tegnap mi is elindultunk egy körre aztán Balcsin álltunk meg.Jó kis túra volt de haza fele megáztunk kicsit.
Zsolti.
Persze hogy szeretném hogy benne legyen.Reggel hívlak,remélem nem jönnek korán
Szívesen,nincs mit .Ha bármi van szólok.
Balcsin voltam de már itthon is vagyok! A pereskedést meg b@szhatom! Az első tárgyalásra nem jött el az ellenfél úgyhogy nem történt semmi előrelépés az ügyben Egy hónap múlva folyt. köv.
Ez a törzskönyv már csak ilyen Általában hétvégente vagyok Pécs környékén, vmikor összefuthatunk. A motorral már jóba vok
Szia!

Holnap jön le hozzám a superbike magazin csinálunk egy pár képet a boltról meg a kawákról ha akarod hogy a mocid benne legyen szólj vissza! Üdv:Zsolt
Thx!
Valójában az eladás még folyamatban van, mivel nincs meg a törzskönyv... De már lekérte Myki az újat.
Viszont tegnap is gurultunk egy jót Pécs-Dombóvár-Balatonföldvár-Kaposvár-haza útvonalon. Fantasztikus idő volt, a társaság is nemes (élen ment mentőmotoros barátom), fogyasztás pedig 4,6
A száraz út legyen Veletek!
Halihó!

Azt hiszem ismerős a motor Nem is mondta ez a galád, hogy már eladta Sok szép és balesetmentes km-t hozzá
Kalappal!
Oksa drukkolunk! Hova utazol?
Nem kár hanem qrva nagy kár.... Jó későn este értem haza most meg hogy megint jó az idő el kell utaznom és lehet nem is leszek itthon egész héten! Sebaj az a lényeg hogy ti tudtatok menni egyet helyettem is Inkább drukkoljatok! A holnapi nap nagy fontossággal bír a jövő évi gurulások szempontjából! Ha jól sikerül sokat fogunk menni
Köszi Gabó a segítséget!
Üdvözöllek én is!
Sziasztok!Bocs Tata,de mostanába nem voltam gépközelbe.Lépcsőházba tévedtünk be pénteken,de a zene nem volt túl jó.Haza fele meg megáztunk mi is.Kár,hogy tegnap nem jöttél velünk.
Bedőlni nem kellett
Megzsanettoltak ?
Igen? Mikor hol miért?
Köszönjük ma a rendőrbácsiknak a hozzáállását, igazán jó fejek voltak!
Csak úgy pörög ez a fórum..... nem is tudok kiigazodni a sok hozzá szólás között.... nem baj ha rossz idő van. Beszélgessünk őszies programokról! He-he egyet tudok