Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Áhh ne aggódj.Amióta kijött a sittről különös kegyetlenséggel elkövetett baltás gyilkosságért jól viselkedik és csak motorozni jár.Sokan azt mondják inkább öldökölne tovább mert az nem annyira veszélyes mint ahogyan motorozik .Mondjuk a baumaxba sok a jó fegyvernek látszó tárgy .
Na most nem látszik. 1 pill.
Ehun e!
Szia. A képet felteszed?
de! 1-et hallottam, de két lámpát láttam
a másik motor szépen kulturáltan suttogott csak
Nem csak eggyet hallottál
Hali!
Nem sértődtem meg,csak írtam.Attól mert kopasz vki nem jelenti mindjárt azt,hogy agresszív is.
Tata, remélem.
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
remegnek a poharak a kredencben
földrengés?

ja, nem.. Dzsozé megjött az délutáni/esti motorozásból
Kb 5re érek ki a Mecsek pihenőhöz.
Akkor fordulj két kört!
Melyikre gondolsz ? A Gsx-r segre vagy mellesleg a másikra
Mert sajna nincs potüllés a mocimon
Ha ilyen rendszámos jó idomos "bringa" is lesz kint, akkor megyek!
Ez lemaradt.
Üdv! A pihenöbe készül valaki mocizni 4-5-6 óra körül?
Hy arcok Valaki, rakott már a gumijába, nitrogént? Azt hiszem a BMW alatti gumisnak van, arra lennék kíváncsi, hogy kérnek-e érte pénzt, csak mert gondolom az nem úgy "keletkezik" hogy kompresszor és voálá..XD
Hmmm... most megsértődtél? Azért nem köszöntem mert meglepődtem a barátodon. Féltem, h felkap valamit a szerszámosztályon és belém állítja Persze nyilván nincsenek ilyen halylamai, de az első benyomásom ez volt
He-he a tiétek is ilyen lesz.... Na jó remélem az enyém is...
Gratula a picurnak!Nagyon ari!Csak így tovább!
Jó estét!Köszi a részletes leírást,igen nálam elég sok minden változott azóta.De hamár felismertél oda is köszönhettél volna,én azért köszöntem volna neked hamár ismerjük egymást.
Gratulálunk neki.Csak így tovább
Zsírcápa Gratula
Morber Dani(5év) Pécsi motorversenyző 3. lett a hétvégi Ob.-n!
Hát kopasz volt a srác... ezek szerint Ő volt dzsozé Ha jól értelmezem lemaradtam valamiről
Talma 3. a Moto2-ben.
eszembe