Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hopp.Most jut ezsembe.

Ez megint - 2 betü a mayától.
Ajjaj.A maya lebukott .El is mondom majd a dzsozénak hogy valami kopasz csávó ugrál körülötte .
Előttem mentél 10 méterrel a boltban de már hátulról felismertelek, aztán mellédpattant egy srác és el se engedte a popsidat ebből gondoltam, hogy Nálad azért történt változás az elmúlt hónapokban, nálam nem
Azért a Pécsi motorosokban nemkell csalódni. Szakad az eső 12 fok van és talán hét kollégát számoltam amint Orfű felől jöttek :)
Sziasztok! Az lehetséges,mert voltam ott este fele.Mi a helyzet veled?
Téged láttalak ma este fél8 fele a Baumaxba? Vagyis szombat este na
Nekem is van már wartburg tükröm... kezembe maradt... papi miatt majdnem elrepültem mikor kikanyarodott elém.Amúgy én még integetek is ha kocsival vagyok, vagy mutatom a hüvelykujjam, igaz tuti hülyének néznek de a szándék a fontos. :D (volt már hogy visszaintettek :P)
Ha nem szakadt volna az eső utána is megyek
Nem. Csak ő Bmw-s....
Nem csak te jártál így.Múltkor rám is ráhúzta az ember ráadásul szembe jött.Szerintem már megbánta .Nem olcsó egy új Saab tükör .Amúgy sajnos egyre nagyobb parasztok az emberek.Aki motorozik azt észre lehet venni mert inkább elenged,lehúzódik
Az előbb egy bmw-s faszláma belement a pirosba csak hogy rámhúzhassa a kormányt.... :D Komolyan ennyire paraszok lettek az emberek?
ja, KÉKT? Zoliékkal?
Igen, Te is?:)
te is mentél volna? ehh
miért? tök jó...mindig hétvégén esik.....
Utálom ezt az idei időjárást, hogy mindig keresztbe tesz a motorozásnak. Ezúttal egy kis osztrák kiruccanást hiúsított meg. Áááááá
Amúgy nekem is 2001-es SV-m van és /70-es guma van elől 60as nem volt rajta amióta meg vettem szerintem rosszul nem jársz vele.
Hali.Nekem jó,csak ne szakadjon ez a vacak eső.Vagy akkor is jönnek ha esik?
Lesz is következménye mondta a bíró bácsi én már tegnap előtt lementem akkor is jó idő volt tegnap délután jöttem haza és akkor is! Na jó a vége felé már esett kicsit...
A nyaraló udvarát raktuk rendbe csak kicsikét.
szombat 9 kor jönnek jó neked?
Csak nem tűnt el,max nem akarták átvenni az idézést,de szerintem ezt rendőrségi úton el lehet intézni.Olyan nincs,hogy bírósági idézést kap vki nem megy el és annak nincs következménye.Legalább is ilyenről én még nem hallottam.Dolgoztál? Mit ha szabad tudni.Nem is sütött a nap legalább is amikor mi voltunk borult volt.
Elég nehéz mostanság eladni bármit is sajnos,meg vége a szezonnak is lassan.De lehet,hogy még az idén elviszik mert szezon vége felé talán olcsóbban lehet vásárolni,lehet rákap vki.
Ajánlom figyelmedbe az svmedia.hu oldalt! Jó társaság ők többet tudnak segíteni! Kopasz barátunk is oszlopos tagja itt a gumik topic!
Köszönöm a válaszod!
Én is ezen filóztam sokat de így már nyugott szívvel megveszem főleg h néztem volt már SV-d.