Előttem mentél 10 méterrel a boltban de már hátulról felismertelek, aztán mellédpattant egy srác és el se engedte a popsidat ebből gondoltam, hogy Nálad azért történt változás az elmúlt hónapokban, nálam nem
Nekem is van már wartburg tükröm... kezembe maradt... papi miatt majdnem elrepültem mikor kikanyarodott elém.Amúgy én még integetek is ha kocsival vagyok, vagy mutatom a hüvelykujjam, igaz tuti hülyének néznek de a szándék a fontos. :D (volt már hogy visszaintettek :P)
Nem csak te jártál így.Múltkor rám is ráhúzta az ember ráadásul szembe jött.Szerintem már megbánta .Nem olcsó egy új Saab tükör .Amúgy sajnos egyre nagyobb parasztok az emberek.Aki motorozik azt észre lehet venni mert inkább elenged,lehúzódik
Lesz is következménye mondta a bíró bácsi én már tegnap előtt lementem akkor is jó idő volt tegnap délután jöttem haza és akkor is! Na jó a vége felé már esett kicsit...
A nyaraló udvarát raktuk rendbe csak kicsikét.
Csak nem tűnt el,max nem akarták átvenni az idézést,de szerintem ezt rendőrségi úton el lehet intézni.Olyan nincs,hogy bírósági idézést kap vki nem megy el és annak nincs következménye.Legalább is ilyenről én még nem hallottam.Dolgoztál? Mit ha szabad tudni.Nem is sütött a nap legalább is amikor mi voltunk borult volt.
Elég nehéz mostanság eladni bármit is sajnos,meg vége a szezonnak is lassan.De lehet,hogy még az idén elviszik mert szezon vége felé talán olcsóbban lehet vásárolni,lehet rákap vki.
Ez megint - 2 betü a mayától.