Sziasztok!Biztos,hogy nem a csizma volt megnéztem és nem drifteltem Na mindegy nem tom.Gabó ez nem volt szép,van pár napod,hogy elbúcsúzz 3 betűdtől minimum.Ha jó idő lesz vasárnap akkor találkozunk addig szokd a helyzetet. Amúgy meg nem égett gumi szag volt annyira nem vagyok szőke,meg tudom különböztetni.Kérdezd meg a dzsozét ha nem hiszel nekem.A vasárnapi túra nekem nem jó dolgozok a szombat okés lenne.
Ha vasárnap jó idő lesz guruljunk egy lehet hogy utolsót valahova messzebbre! De most tényleg! reggel induljunk este érkezzünk!
Azé nem szombaton mert akkor másnapos leszek nagyon. Már most tudom....
Amit érzel az nem műanyag szag hanem égett gumiszag .Vagy annyira jól mész már hogy menet közben driftelsz minden kanyarba,vagy megmaradt a tegnapi dzsozéval eggyütt töltött napod 30-35 db durex guminak az elégett szaga ... ..
Ezúton üzenném a tesómnak hogy csak lassan-lassan,kevesebbszer inkább de minőséget , ,
Na ugye hogy nem csak én vagyok olyan aki helyesli donnibrasco tettét.Nem mondtam hogy javitott a motorosokat nem szerető emberek meglátásán,de nem is rontott rajta .
Tegnap este fele mentünk egy kis kört a pihenőig meg haza és út közbe olyan égett műanyag szaga volt a motoromnak.Megálltunk megnézni,desemmi.Egy pár percig áltunk csak haza fele meg már nem éreztem.Garázsba átnéztük a mocit,de semmit se találtunk.Van vkiek tippe,hogy mi lehetett?
Sziasztok! Először is gratula donibrasconak.Merész húzás volt,de lehet,hogy én is ezt csináltam volna sőt Azért ez igen durva az autóstól,hogy rárántja a másikra a kormányt,főleg egy motorosra. Meg nem kell,hogy bírják a motorosokat,de azért figyelni kéne,hogy a másiknak ne essen baja.Én is ezt tettem volna,de ha még el is esek és még fel tudok kellni akkor nem csak a tükre törne az tuti.Ez nem gyerekjáték, aki meg ennyire elmeroggyant az közlekedjen a busszal vagy előbb utóbb beverik az orrát.
Amúgy a Maya tegnap se írt ide.Mi történt vele-megfájdult a bowlingozástól a keze ?Ha igen akkor legalább következőre majd hagy minket nyerni és nem lesz lelkes a második körbe .
Azért nem látsz mert sose motorozol!
Hova mész Tata?
Ha vasárnap jó idő lesz guruljunk egy lehet hogy utolsót valahova messzebbre! De most tényleg! reggel induljunk este érkezzünk!
Azé nem szombaton mert akkor másnapos leszek nagyon. Már most tudom....
Amit érzel az nem műanyag szag hanem égett gumiszag .Vagy annyira jól mész már hogy menet közben driftelsz minden kanyarba,vagy megmaradt a tegnapi dzsozéval eggyütt töltött napod 30-35 db durex guminak az elégett szaga ... ..
Ezúton üzenném a tesómnak hogy csak lassan-lassan,kevesebbszer inkább de minőséget , ,
Ha ez nem akkor passz.
Amúgy a Maya tegnap se írt ide.Mi történt vele-megfájdult a bowlingozástól a keze ?Ha igen akkor legalább következőre majd hagy minket nyerni és nem lesz lelkes a második körbe .