Bálind Mátyásnak hívják egészen pontosan és ha a google-ba beírod a nevét, máris olvashatsz róla. 20 évvel ezelőtt gondolt egyet és meg akart tanulni zongorázni. Vett egy pianínót és elkezdett rajta gyakorolni úgy, hogy semmiféle zenei képzettsége nincs, kottát sem ismeri, kizárólag hallás után, egyedül, tanári segítség nélkül. Olyan szinten játszik jelenleg, hogy bárzongoristaként is megállná a helyét. Úgy motorozik, hogy az valami csoda, én csak felnézni tudok rá.
Az R1-es nekem is bejön,nagyon szép.Az új Kawa se rossz,de ha a Gabónak ilyen lenne biztos sokáig szép maradna mert nem merne kijönni közénk.Ezen is van bőven felirat
Sziasztok!
Szeretném eloszlatni ezt a pletykát. A Megamotors nem szűnt meg, és nem is fog. Hivatalos Honda kereskedésként nem működünk tovább, mert nem értettünk egyet a Honda Hungary kizsákmányoló üzlet politikájával. Működik a szerviz, és a gyári alkatrészek, új és használt Honda motorkerékpárok is megvásárolhatóak nálunk. Megvannak a célszerszámaink, a Honda-teszterünk, és a Honda Szerviz Akadémia ezüst fokozatú szerelője Vajas József még mindig vár Titeket hétfőtől-péntekig, 9.00 és 17.00 óra között, hogy meggyógyítsa a vasatokat, vagy akár a garanciális problémákat orvosolja.
Bezzeg Én dolgoztam mig Ti motoroztatok Ma reggel is gondoltam egy merésszet,motoral mentem dolgozni(hajnalban jobb idő volt mint nappal)délután meg szépen elvert az eső.
hát szívesen mentünk volna
azóta már elraktam a motort télire: akksi ki, felbakolás,letakarás
részünkről vége a szezonnak
Szeretném eloszlatni ezt a pletykát. A Megamotors nem szűnt meg, és nem is fog. Hivatalos Honda kereskedésként nem működünk tovább, mert nem értettünk egyet a Honda Hungary kizsákmányoló üzlet politikájával. Működik a szerviz, és a gyári alkatrészek, új és használt Honda motorkerékpárok is megvásárolhatóak nálunk. Megvannak a célszerszámaink, a Honda-teszterünk, és a Honda Szerviz Akadémia ezüst fokozatú szerelője Vajas József még mindig vár Titeket hétfőtől-péntekig, 9.00 és 17.00 óra között, hogy meggyógyítsa a vasatokat, vagy akár a garanciális problémákat orvosolja.
Szeretettel várunk mindenkit több mint 10 éve:
Wéber Tamás
Tulajdonos
BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT
http://www.sportmotor.hu/motor...
elég pofás lett nem?