Hali Bocs Tata,hogy tegnap nem reagáltam,de ez a sticces internet egy rakás szar.... Köszi Maya jólvagyunk,a lányka nő mint a bolondgomba.... Apja lánya.. Kis sala:gyogyuljatok hegedjetek,betegszállításba jó vagyok Képet még nem láttam a mocirol,de ahogy le írtad a mák ott volt a zsebedbe
Hali cicc.Még semmi hír a melóról,a mélynyomón meg algondolkodik a Kollegám és hétfőre megmondja (holnap nem melózok,otthon gályázok helyette).Ha van valami .
na srácok itt vagyok. Mint ahogy tomi írta, átcsuszott az audis és oldalról elkapott minket. nem estünk el, össze tudtam kukázni. Nekem valami alkatrész elvágta a csizmám meg a bokám (összevarrták), leszakadt a koptatóm, a térdemmel behorpasztottam a tankot meg eltörtem az idomot. kormánycsutka a kezembe maradt (szerencsére, legalább a villa nem ment el) Asszonynak meg eltörtek a lábujjai, meg kicsit lehorzsolta magát. de mind a ketten megmaradunk. Ma már kisétáltunk a garázsba, lecsöccsent a kis székre én meg szét szedtem a motort:) szoval minden folyamatba van. köszi az érdeklődést
Na felhívtam Somát! Átsodródott az Audi a sávjukba és oldalról nekik ment....Neki a bokája sérült, bnőjének meg 2 lábujja eltört. Szóval viszonylag egybe vannak, szerencsére nincs komolyabb baj!
baszki most néztem Soma Facebokk üzifalát és Ő is benne volt
De azt írta nem estek el....viszont 3 órát voltak kórházba. Azt még nemtom kit vitt a mentőhelikopter
A szerencsétlenségben azért szerencsétek volt hogy nem esett komolyabb bajotok !