Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

gsx-r 750 k6 k7 váz kellene!vki tud?
Ez de durva...
Hali Holnap egy laza gurulás Paksra és vissza? A mamával terveztünk egy kaját Paksi csárdába,séta a Duna parton és utána haza...
Hát ez szerintem qrva jó....
Ó jaj istenkém egy Tuono...... szívem csücske.....
karter: valóban, de leginkább gazdasági megfontolásból.
igen
Igen, de Őt Schauernek hívják!
Jó estét!
Ha jól láttam a hirdetést, akkor már Te is szeretnél NEM az lenni!
Ha tévedtem akkor bocsi!
Sziasztok! Szigetváron van egy RSV-je a Sauernek
Van itt még valaki Pécs környéki Aprilia RSV/Tuono tulaj?
Hát akkor soha nem fogunk elmenni sehova se nem... mert én midig tudok mit kezdeni magammal....
Sajnálom de a hétvégi programnak is szerves része lesz a jégerezés...
A gyúrást tegyük inkább át rosszabb időkre amikor nem tudunk mit kezdeni magunkkal.
Hali!Na előkerült az elveszett bárányka Nem ér kinevetni a kisebbet Én inkább kihagynám ezt a jégeres bulit ,de a hétvégi progiba benne vagyok
Köszi a segítséget előre is!
Ja késöbb olvastam én is-már lereagáltad
Hali.Valamit nagyon benéztél szerintem.Vagy nem jól olvastál valamit.mi a Somás dolgot nem értettük először , de ott se volt véletlenül se semmilyen vita szerintem.
Vagy menjünk gyúrni vazze...? Jó tudom majd hétfőtől
Inkább arról beszéljünk mit csináljunk ha nem motorozunk! Igyunk jégert csak egy kicsit... Maya?
He-he itt vagyok jelentem minden rendben! Kicsit megszenvedem ezt a nyár-ősz átállást. Ha olyan napok jönnek amikor nem lehet motorozni akkor nem is igazán tudom mit csinálnék helyette szívesen. Na jó tudom ám...! csak azt nem olyan könnyű összehozni legalább is ingyé
Mi újság Tata?Nagyon csöndbe vagy.
Igen jó oldalt néztem,csak rosszul fogalmaztam.Ne kötöszködj!
Vitának még a nyomát sem látom, sőt... 3 komment van az esetről. Jó fórumot olvastál?
Sziasztok!Mit tudtok ennyit vitatkozni azon a baleseten,hogy ki,hogy törte össze magát.Megtörtént és kész az a lényeg,hogy senkivel se történt nagyobb baj.Legalább is szerintem.
Részvétem!