Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hi,

holnap délután egy laza gurulásra valaki?Remélem még jo idö lesz.
Jo lenne idöben indulni hogy ne fagyjunk rá a moccra.
Na mindegy akkor szóban: Szigetvár-Szentlőrinc-Oroszló-Mánfa-Komló-Szászvár-Bikal-Kapossz
ekcső-Sásd-Kaposvár-Szigetvár. Ez kb 200 km.
szar a link....
Mondjuk ha Szigetvári indulást nézünk és szolid távolságot akkor valami www.utvonalterv.hu/" target="_blank">ilyesmi lehetne. Bikali pihenővel az kb pont a félúton van.
mennyi
Az attól függ..... km-ben menni jöhet szóba?
Hali!Rég jártam erre,Gyerek mellet kevés az idő....Oktober 2-re terveznék egy szolid gurit az asszonnyal,van egy-két tura tipp kéznél?
én is. én 6 előtt jöttem el. kissoma maradt ott a bnőjével, meg katica.
meg két yard bejött civil autóval záróvonalon át a pihenőbe. Talán volt annyi eszük h nem mentek ki közvetlenül a kanyarba az autóval.
vazze... csak napközben értem rá menni de akkor se arra felé úgyhogy passz. remélem semmi komoly és hogy nem egy ismerős....
haverom hívott mert a rádióba hallotta. http://nol.hu/mozaik/motorosba...
remélem katica meg soma is hazaért egyben.
ma 7 előtt a pihenőnél. motoros meg autós
Milyen balesetről .
Milyen balesetről...?
Hello!

Tud vki vmit a balesetről?
Most oké.
Na, sikerült! Tegnap is így csináltam de akkor nem ment fel.
Nincs itt .
igen. a garázsor meghosszabításaként lévő 10-es ben
narancssárga csíkos és talán barack színű alappal
Na szia drága Gabó!Igen motorozni indultunk azért kereset,de hát aki ennyire elfoglalt... Semmi hír azóta se a melóról?Mélynyomóról se?
Jó reggelt! Igen az voltam én Ilyen közel laksz a garázs sorhoz?
.Vanyek.Ha következőre is látod hogy fogdossa a maya popsiját nyilvános helyen akkor menj oda és csapj rá a dzsozé fenekére egy nagyot .Nehogy má büntetlenül molesztáljon egy ilyen aranyos leányt nyilvános helyen . .
Maya.A DZS.keresett de az autóba felejtettem a telefonomat és most találtam meg csak.Mentetek moccozni vagy valami mást szeretett volna ?