Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

12241hsz
Bazzeg..az se látszik, hogy Mille v Tuono volt...picsába...qrva szar az ilyet látni
Pécsi volt a srác?
Most nézem BAMA-n a halálos motorbalesetet... hát nem szép látvány
Hétvezér utcában a műanyagos srác nagyon ügyes,és nem drága!
Részvétem. Sajnos reggel és késő délután már eléggé lehűl a levegő vigyázni kell.
Nem tudom, hogy mi, hogy tört ki de esetleg ha elviszed műanyagoshoz lehet megtudja foltozni +üveges és még mindig csak töredéke egy komplett tükörnek
A rejtély megoldva
amugy ha gsxr re cucc kell akkor ebay...
bal elirtam....
Sziasztok! Tegnap délután meghalt egy ismerősöm egy Aprilliával Nagyharsány és Villány között a dombon felfelé :-( Egy lengyel autóval ütközött frontálisan. Pontosan nem tudom,h mi volt az oka az ütközésnek,de vigyázzatok, a közlekedési viszonyok megváltoztak már. Ő egyébként nagyharsányi volt és egy nagyon jó srác.nagy kár érte.
Hát, valamilyen gixxer tükröm van, amiben benne az index..csak, nemudom, hogy K mennyi, és melyik oldali...meg kell néznem...jóccakát
gixerbe a tükör belseje állítható, és sajnos egy 1 cm müanyag rész is kitört. szóval lehet tükröt kell cseérlnem de tényleg sziasztok
Na.1 probléma minusz
jóéjt-gyógyuljatok hamar.
Ha csak a tükörlap kell, azt tudsz bele vágatni. Mi kertvárosba szoktuk vinni az egyik 10 emeletes aljában van egy üveges. Most nemtudom a pontos címet, de ha érdekel, megadom hétfőn. Asszem 1500 Ftba szokott fájni. és domború üveg, mint a gyári.
hátsó lábtartó megvan, többire meg télen összeszedem. de megyünk alukálni mert azért mind a ketten érezzük a lábunkat, és eléggé jó:D szóval joccakát, köszi a jókivánságokat
Nekem van 50-60 ezrem de neked attól hol,a megoldás .

Csak vicceltem-de ezt te is tudod-komolyan,ha valami kell tudod a számomat.
hát ha van 50-60 ezred akkor minden meg van oldva:) kormánycsutka kell, bal idom, meg egy tükör, de annak elég a belseje is (csak a lap)
Eztet pofázom már mióta-ezért nemértettem hogy hogyan.Ott a pont
Ha tudok valamiben segíteni akkor szólj nyugodtan.
meg elég jól kéne matekoznom ahoz hogy az elejét pont kikerüljem és csak az oldalát hozzam végig:)
Na, hát ez az..mert az előbb az az infó jött, hogy az Audi jobb hátulja rottyos...de, tényleg mindegy is... Jobbulást nektek
Te nyilván nem tudsz nekicsúszni önszántadból a bal oldalának mert akkor kifele sodródtál volna-elfele az autótol nem pedig neki a kocsinak-tiszta fizika-centrifugális erő ugyanis nem befele fog taszajtani
jah de lényegtelen:D majd ugyis kiderül mi hogy. egyenlőre legyenek alkatrészek:D
Így jó de azt írta a moharossi (aki tudja!) hogy az óóóóudi JOBB oldala/hátulja.Ha a bal akkor megvan a megoldás!