Hihetetlen, elragadó ember. Nagyon szeret minden motorost, mindenkit szívesen lát otthonában. Mi idén kétszer is voltunk nála. Érdemes megismerni őt személyesen!
Ez pedig a mi motorosbarátunké. 1098R, minden elképzelhető tuninggal, ami jelenleg létezik hozzá. 11M-nál "tart" a motor jelenleg, a gazdája pedig 83 éves (jól írtam, NYOLCVANHÁROM)! Matyi bácsi "úgy motorozik mint mi, csak éppen százzal gyorsabban". Ami abszolút igaz. Drapál előtt volt mindenféle motorversenyző bajnok, félelmetesen motorozik még most is. Piros Ducati sapkában a motor gazdája:
Sziasztok!Szerintem is jó kört mentünk,jó volt. De ezt a gyilkos iramot sötétbe tartani egy kicsit necces.Merészek vagytok nem mondom.Nem is láttunk titeket,én azt hittem a városba csak megvártok,nem gondoltam volna,hogy az elkerülőn álltok meg.
Ha legközelebb jó idő lesz akkormehetünk még ilyen nagyobb kört.De én most hétvégén dolgozok csak 2 után érek rá.
Dánke
Elvoltam tájolva,ez túró,aszittem húzósabb.
De a Hornetből nem engedek,valahogy kigazdálkodtam volna,a havi 25 k-s részlete is jóságos.
A Red Baronnál most jó árban lehet hozzájutni a vashoz,január 1-éig akció van,minden héten hoznak egy csodát.
ez egy álom , ...nem csak nekem.
Ha legközelebb jó idő lesz akkormehetünk még ilyen nagyobb kört.De én most hétvégén dolgozok csak 2 után érek rá.
Dánke
Elvoltam tájolva,ez túró,aszittem húzósabb.
De a Hornetből nem engedek,valahogy kigazdálkodtam volna,a havi 25 k-s részlete is jóságos.
A Red Baronnál most jó árban lehet hozzájutni a vashoz,január 1-éig akció van,minden héten hoznak egy csodát.