Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hihetetlen, elragadó ember. Nagyon szeret minden motorost, mindenkit szívesen lát otthonában. Mi idén kétszer is voltunk nála. Érdemes megismerni őt személyesen!
Na persze mi tudjuk még mindig a nagy Bandi a király....
Olvastam már róla nem egyszer! Minden tiszteletem az övé remélem nekünk is hasonló nyugdíjas években lesz részünk....
Pedig az én ízlésem qrvára el van b@szva! Nekem ez is nagyon bejön! He-he lehet szidni
Ez pedig a mi motorosbarátunké. 1098R, minden elképzelhető tuninggal, ami jelenleg létezik hozzá. 11M-nál "tart" a motor jelenleg, a gazdája pedig 83 éves (jól írtam, NYOLCVANHÁROM)! Matyi bácsi "úgy motorozik mint mi, csak éppen százzal gyorsabban". Ami abszolút igaz. Drapál előtt volt mindenféle motorversenyző bajnok, félelmetesen motorozik még most is. Piros Ducati sapkában a motor gazdája:
Hát ja, nem véletlenül linkeltem már be én is többször. Véletlenül valahogy ez is maradt a hátterem amióta először megláttam
itt a tuti, tudom volt már...
ez egy álom , ...nem csak nekem.
Hű ez tényleg nagyon szép!
Ez meg pláne tuti....
No igen, ez a Duki qrva szép de ez qrva ronda...
Ő meg Csabi barátomé,hát gyönyörű a gép!
Ha már itt tartunk ebből is szebb a régi.....
Hát az a fekete nagyon süti...
Nekem Ők jönnek be! Azért ezek se csúnya motorok! Bár az enyém hozzájuk képest őskori lelet,de nekem jó.
Engem csikál a téma főleg evvel az elmegyünk vacsorázunk borozunk témával együtt.... úgyhogy én benne vagyok! Tőlem viszi
Ha nincs benne fehér akkor is szebb a régi.... na persze akkor se nem lesz soha Suzuki...
Nem volt gyilkos az iram csak a helyismeretnek köszönhetően határozott volt a tempó....
Ez a mikulás móka is jól hangzik.Ki megy?
Ha szabad hozzá szólni szerintem a Karteré meg a Dzsozéé szebb,de ez se rossz a Suzim után természetesen Nekem kicsit sok benne a fehér
Sziasztok!Szerintem is jó kört mentünk,jó volt. De ezt a gyilkos iramot sötétbe tartani egy kicsit necces.Merészek vagytok nem mondom.Nem is láttunk titeket,én azt hittem a városba csak megvártok,nem gondoltam volna,hogy az elkerülőn álltok meg.
Ha legközelebb jó idő lesz akkormehetünk még ilyen nagyobb kört.De én most hétvégén dolgozok csak 2 után érek rá.
Bekesanyi - Karter

Dánke
Elvoltam tájolva,ez túró,aszittem húzósabb.
De a Hornetből nem engedek,valahogy kigazdálkodtam volna,a havi 25 k-s részlete is jóságos.
A Red Baronnál most jó árban lehet hozzájutni a vashoz,január 1-éig akció van,minden héten hoznak egy csodát.
Érdekel. Ha így folytatom tovább a sörhas projektet addigra már ideális mikulás alkat is lehetek