Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Üdv!
Tudom van hirdetés rovat, de hátha itt a leendő boldog tulaj:
http://www.kepesmotor.hu/suzuk...
Azt bizony De még milyen jót! Tök faszányos gurulós idő van
Reggelt
Ja
én vagyok:D
Na akkor most mindenki aluszik?
Hát ez eszméletlen
He-he magamnál voltam csak játszottam az eszméletlent
JAA.Azt tudtam hogy elestél de hogy amíg nem voltál magadnál meg is b@sztak azt nem mesélted .
Na ja. Bár az én helyzetemben nem volt hülye a sofőr csak nem vett észre. Van ilyen. Én meg mire észre vettem hogy nem vett észre már késő volt. Ilyen is van. Ahogy szoktam volt mondani: aki qrvának megy az előbb utóbb meg lesz b@szva
Na persze sajnos te már tudod mi az amiről itt mi beszélünk (én még csak beszélek róla tapasztalat nélkül szerencsére) :hülye sófőr,hülye helyzet,törött motor stb.
megzsanettezni
He-he, az Persze ez az eljárás csak idióta férfi sofőröknél alkalmazható. idióta női sofőröknél teljesen más az eljárás. Tök máshogy kell őket büntetni....
Pont egyforma a téma az üzenőfalon is (és van benne jó szöveg is.:

Visszafele olvassátok:

Gino
ma 16:31 válasz erre
Mondom, az ilyen nem jelenik mert...... ez "nem hír", nem lehet felfújni és nem lehet hozzá bevágni a mecseki videót..... | előzmény
zsolti65
ma 16:30 válasz erre
ami meg egyébként is lopott....és vágott slick van rajta | előzmény
zsolti65
ma 16:29 válasz erre
ez pontosan így van!illetve ha mégis megjelenik valami ilyen esetekről,mint pl.a Tiéd is,ott is úgy van tálalva,hogy"motoros baleset" ami megint csak azt sugallja,hogy a motoros volt a hibás.olyan én még nemigen olvastam főcímben,hogy:"elütötte a vétlen motorost egy autó" | előzmény
kutya.
ma 16:28 válasz erre
sziasztok, nekem segíccsen valaki. hondám van de kavaszaki kipufogót akarok rá azt szeretném kérdezni hogy jó lesz hozzá? ésha ez hangos, mera másik is az volt, akkor a rendőrök megzsanettozhatnak ha a haverom nevén van a motor, de kismotorként? | előzmény
Gino
ma 16:22 válasz erre
Olyan érzésed van? Én tudom! Látszik..... Az én balesetemről sehol nem jelent meg egy betű sem, mert az nem hír ha elüt egy autó egy szabályosan közlekedő motorost....... Minden aprósággal azonnal tele a net és az újság, az én esetem ről sehol egy betű sem. Média | előzmény
zsolti65
ma 16:19 válasz erre
Ez a cím megint felbosszantott!a laikus olvasók rápillantanak és azt hiszik,hogy egy bőrruhába öltözött alak ezres motorral tökrészegen hullámvonalban ment legalábbis.nagyon olyan érzésem van,hogy a média direkt a motorosok ellen van...
Nem ez volt a helyzet csak te rosszkor voltál fennt .
Mi Orfű fele kerültünk, nem szeretjük már azt a helyet....
EEEeeeeeeeezzzz hüüüülllyyyee
.tzjet gearg
Azért azon a 3 cm résen át még igazán be is hugyozhattál volna....
Tegnap sajna ez volt a helyzet!

És a Discovery Chanel-toronynál is a környezetevédő...És a ...pedig nem is motoros volt
Az igaz.De ez fordítva is igaz lehet.Lehet hogy a motorosnál van fegyver és ő kezd lövöldözni.És még lehet ezer dolgot hogy mi lenne ha....Egy szónak is száz a vége.Én is autózom és mégsem vagyok bunkó.Én igazat adok a donnibrascónak hogy megtette amit tett.
-Miért is kellett volna meghunyászkodnia?
Azért mert az autós utálja őt?. És akkor fel van hatalmazva bármire ?Le lett törve a szarva,és lehet hogy most továbbra is utálja a motorost,de lehet hogy nem meri majd rád/rám rántani a kormányt.Ha nem megy utána attól még nem változik az autósnak a szeretete a motoros iránt csak még jobban felbátorodik.Mindenki máshogy látja ezt a dolgot,és azért mert mi nem mertük volna meglépni talán ugyanezt attól még helyesnek/helytelennek-ki-ki minek-tarthatjuk ezt a dolgot.
sokat irogathatnánk még erről...
donibrasco-nak szerencsére nem lett baja.

és sose tudhatod ki az, akit móresre akarsz tanítani... volt már olyan, hogy a forgalmi vitának lövöldözés lett a vége (azt hiszem Bp-en autós-kamionos)
A te szakmádhoz irányítva:

Ha a kölök nem megy be órára akkor igazolatlan vagy bukás a vége nem de?.

Ha nem megy be és nincs következménye akkor mi a f..szért menjen már be mikor ráérne 10 kor kelni sokáig tévézni és bulizni.
A végén mindenből kap egy ötöst év végén óóószt jó van.Azért mert hülye meg kitérdekelmitcsinálatanármertugyisutálomésleszarom attól még ez van nem kell megbüntetni érte.És ott csak a saját jövőjével/életével játszik,nem a mienkel/tiéddel.
Így van .Rájuk kell hagyni és akkor csinálják nyugodtan mert szabad , és nincs semmi következménye.Ha rárántja valakire a kormányt " mert miért is ne tenné " és elesik valaki akkor meg mi a fasznak kell motorozni a barom embernek.Útálom hát hulljon a férgese.Én is régóta motorozok és még régebb óta autózok is,de meg se fordult a fejembe soha hogy bárkit veszélyesztessek vagy azzal szórakozzak hogy rárántsam a kormányt.De szerintem nem működik a " tartsd oda a másik orcádat is ha valaki pofánvág vagy leköp" dolog.Lehet hogy te (sőt valószínüleg lehet hogy én se) fordulsz utána és vered szép a kocsiját/fejét az ilyen embernek de az is biztos hogy mivel nem fél a motorostól (miért félne ha nem mész/megyek utána) addig csinálja amíg bele nem un,vagy valakinek baja nem lesz.És ne te vagy ne én legyek az....