És köztünk szólva nyilván lehet hogy te sem hagynád annyiban a dolgot ha jössz abaligetről az "asszonnyal"és miután rádrántja a kormányt te elesel , vagy az árokba kötsz ki.Pedig nem vagy vadállat motoros és hiába vagy nyugis természetű attól még lehet hogy bepörögnél.....és előjönne a "baltásgyilkos" éned.Vagy gondolod leválogatja az ilyen autós hogy-yamaha-pannónia-gixxer vagy honda?
Eddig is utálta.Nem azért rántja rá valakire mert szereti a motorost.Ha rárántja valakire és elbaszódik akkor ......És mivel nem ment senki utána lezárja annyiba magába a dolgot hogy a köcsög gyááááva szar motorost jól megilyesztettem és lerugnám és kit érdekel mert úgyis én vagyok a király.És ha eddig megcsinálta 20 X akkor megcsinálta volna még 100X is.Lehet hogy most majd nem fogja rángatni a kormányt mert megfordul a fejébe hogy hátha ez is utánamjön és....nem csak a tükröt töri le hanem a fülét is.
Úgyhogy nyilván van ennek előnye is és hátránya is.De pro és kontra talán ebből tanult,és utáljon inkább úgy egy motorost hogy nem rángatja rá a kormányt egyikünkre se......Se rád se rám és ami nyilvánvaló----donnibrascora már nem valószínű ha megismeri a motorját-vagy őt
Ha Ő volt a köcsög akkor jól tetted.Ha rárántja valakire és az megilyed még esés is lehet belőle-akár sérülés és a motortörés se mindegy..Lehet már 20 X megcsinálta mással csak senki nem ment utána.Most rábaszott mert valaki vette a fáradtságot és utánafordult.És a Saab tükör nem olcsó,sőt,a büszkeség sem .
Ma egy hülye saab-os a kanyarban szemből rám húzta a kormányt.Hát nem kellett több utána mentem.A tükre bánta .Az a furcsa hogy még neki állt feljebb hogy minek motorozok meg ilyesmi.Persze a kocsiból nem szált ki magára zárta és az ablakot is 3 cm-re engedte le.
Hali A ZX10 tényleg a Béláé.A srác fanatik a Kawákkal kapcsolatban,a mocin minden rajta van ami csak kelhet egy ilyen gépre! Láttam-halottam személyessen.
Hali mindenkinek
Hát a Balaton parti party nem jön össze de azért szombat délután mehetnénk valamerre. Eddig szóba került egy kis kaposvári városnézés vagy egy kis bajai romantikázás (he-he szerelmesek előnyben ) vagy bármi akármi ami mindenkinek jó!
Vasárnap délután valamikor akármikor Bowling! Aki szeretne jönni jelezze és akkor aszerint foglalok pályát! Egyenlőre ennyi.
Csőcsacsi evribodi
Szeptember 25.-én Robogó és Pitbike verseny Pécsett!
Helyszín : Baranya Ring (Dr. Veress E. u. 25. a sportcsarnokkal szemben a volt AAA telephely)Robogó és Pitbike bérlés a helyszínen.Edzés a pályán a verseny napjáig keddtől vasárnapig du. 13ó-tól sötétedésig.infó: +36-70-591-4848
Köszi mindenkinek az infot! nekem sajnos messze van egy újabb 280km-es távolság csak oda! Tegnap pest mellett voltam egy 10-est nézni hát az egy szar volt! nem akarok felesbe menni megint egy ilyen kört!
szerintem gyorsultak vele azok alapján amit csináltak vele és még ki tudja miket nem írtak oda! úgymond gyári lenne jobban örülnék neki!
92 nov óta motorozok forgalomban.. találkoztam sok idiótával (motoros is volt köztük)
eddig még legyőztem az indulataimat....