Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Sziasztok!

Motoros Mikulás felvonulást szervezünk Pécsen. Olvassátok el akit érdekel jelentkezzen.

Felvonulás
Szia!
Most néztem, nekem 110 lóra B-3 -al 8080 ft/év. Ennyiért szerintem nem érdemes lemondani a nagyobb teljesítményről!
Ja, és A0-ba!
Nem gondolnám,annyival kevesebb lesz,és érdemes lenne visszamondani. Nekem az 1000-re 11170ft/év.
Érdeklődés mindig van de csere nem valószínűsíthető a közeljövőben! De marhára kipróbálnám mind a kettőt
Morgen

Jövőre mennyi lesz a biztosítása egy 100 lovas mocinak ?
Lehet visszamondom a 900-as Hornetet és veszek helyette egy 500-as taligát
Mi ez az élénk érdeklődés az újdonságok iránt? Csak nem lecseréled a Bandit? A Kawa tényleg jól néz ki, de a bömbi biztos sokkal jobb mint amennyire szép!
Na jó éjszakát!
Ámen
Vazze nem tudok betelni vele már majdnem annyira bejön mint ez
Én vasárnap felmentem a Balatonig, igaz meg nem kerültem. Ha marad a jó idő akkor a hét végén körbe is motoroz hatjuk!
Találka volt a pihenőnél. Aztán lementünk Orfűre de mivel ez mindenkinek kevés volt ezért elmentünk innen Kaposvárra majd Szigetváron keresztül haza. De szívünk szerint legalább a Balatont megkerültük volna
Szerintem is
Merre jártatok tegnap?
Szerintem nem rossz, legalább is így külsőleg. De azért az enyém sokkal szebb. És a Dzsoé-é is!
Lehet. Na és akkor az új F-es CBR? Szerintem a régi szebb.... Dzsozé, Karter?
Eleje tényleg csúnya de oldalról meg hátulról azért egész jó
Megfontolandó
Hi-hi lehet hogy csúnya szegényke
Mennyünk má el..... Úgyis 6.-án lesz a szülinapom

Jönnek a pécsi motoros Mikulások! Egy kis színfolt a város életében!

2010.12.04-én Pécsett 10.00-13.00 óra között motoros felvonulást szervezünk.

Ehhez nem kell mást tenned, mint hogy motoroddal együtt jelentkezel!
Megmutatjuk, hogy a motorosok is jó, szelíd, önzetlen és vicces-vidám emberek! :) és a gyerekeknek a megálló pontokon szaloncukrot, csokit osztunk! (mi adjuk)

Neked csak magadat kell hoznod Mikulás ruhában + motorod persze! A hátsó ülésen krampuszok is jöhetnek...

Mikulásruha: Metróban, Tescoban: 1500 Ft

Miután jól elfáradtunk 15.00 órától Mecseknádasdon borozással és a jól megérdemelelt vacsorával lazulunk.
Csak résztvevő motorosoknak: 4000 Ft/fő: busz Pécsről+ 10 kupon a pincékbe(1 liter bor )+ vacsora!

Találkozó: Budai vámi Tesco parkoló 10.00 óra.
A gurulás útvonala: Gyárváros Lidl parkoló-Siklósi úti Interspar-ALDI- NEVKO- Plaza parkoló -Kika parkoló- átmotorozunka városon- Árkád- Zsolnay OMW kút.

Várjuk nov. 25-ig a jelentkezéseket!

Jelentkezni:
cety00@gmail.com
30/99-74-095 Gyurok Edina
30/99-44-686 Gyurok Máté
Ja kár lett volna a motorért! Én nem is értem ezeket az embereket akik úgy nagyon isznak hogy még jól be is rúgnak....! Pfújj...
Na az kemény.Még jó hogy nem mentél át rajtuk
Nah ott lehet pont a részeg srácokra figyeltem pont egy utcával azután állt az egyik az út közepén.
Ja. faszányos volt. Legközelebb jobbat megyünk. Reggel indulunk este jövünk. Másnap este....
Hát vazze nekem is lehetett volna......
Ezeknél te sokkal jobb vagy-ezeknek csak mázlijuk volt