Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

énis léptem hello mindenki
na uraim öröm volt beszélni veletek nekem köpött a maci minden jot még beszélünk meg gépelünk hali
hát igen sajna megérzem...
ja meg a z urán városi aluljáro alatt is van egy gumis a versenyutca végén a kanyarba
akkor jo, köszi már csak gumi kell am ha motoroztok mennyire külditek neki? tudnám tartani a tempot? jolenne gurulni csomosokan
Azt kétlem hogy nem tünt fel neki.Majd 2 hétig nap mint nap láttam motorozgatni és nem az utolsó 2 km-n kopott vászonig .
ennek örülök hogy minden ok de gondolom az idöváltozást az megérzed
A dzsozé a magyarürögi úton azt hiszem (ha nem akkor kijavít és mondja) és meg az Amc-be a mohácsi útnál.Legutóbb a Cs.Zsoltiéknál rakták rá a gummát helyben kompletten.De van még 1000 hely ahol cserélik ha kell csak vedd ki a kereket és vidd oda kiszerelve mert nem akarják kiszedni a legtöbb helyen.
lehet föl se tünt neki
egyébként gumit hol szoktatok cseréltetni? már ugyértve h veszek vmi gumi és elviszem a felnit a régi gumival meg a másil gumit azt akk csere?
Én azt nem tudhatom.Kérem kapcsolja ki

De én nem mennék soha vászonig kopott gummával.És szerintem itt senki sem.
aham mindenk ok sikerült megalkotniuk :) októberben már ki is veszik a lábamból a "tuning cuccokat" :) a moci meg olyan lett amilyen, egyenlőre ennyire futotta egy tank + fényezés nem ártana de az még várat magára kicsit...
Van előre 1egy 120as-om .Abbol operáljunk amink van nemigaz
gondolom a dukira van zsé gumira meg nincs...
Bár láttam már Ducatit vásznon menni pihenőnél .Na az szép is volt meg érdekes is.
hát abaliget felé ugye kicsit poros az ut ot nem kicsit csuszkál am meg jol nézne ki elöl 100as hátul 190es...
A büntetés még haggyán.De ha a gumma miatt eldobod akkor .....Pffff.
okés
de belegondolva érdemes lenne venni egyet, mert ha a rend öre megállit tuti rám mér akkora büntetést h vennék egy garniturát
na ennek örülök hogy ilyen jol vagytok mindketten te meg a gigxi a lábaddal mi helyzet ? faszán össze rakták ?
Van pájszerem.Nyitunk egy kicsit a lengőkaron
hát 190es be sem fér a lengökarba meg kicsit behuzná a felni, de azér jól mutatna
Az nemvan.190 es nem jó rá?Az van
igen az én voltam...
vkinek esetleg vmi joárasitott 140/70es 17es gumija? igazábol minden megoldás érdekelhet