Gratula! Nálam is már meg vannak az alkatrészek és az idomok is elkészültek, alig várom már a köv. havi fizut, hogy a végső simítások is meglegyenek festést leszámítva az nálam is eltolódik.
Halli Kawa összerakva,már csak a festés van hátra,de mivel nagyszabásu terveim vannak a külcsinnel kapcsolatba(mellesleg a kassza is üres)ez idény végére marad!
Május 29.én motorosest Sásdon a 66-os vendéglőnél!
10- órátol kapunyitás sátorálítás, bemelegítés a délutáni programokra
16-órátol vetélkedők, azt követően ünnepéjes eredmény hirdetés.
20-órátol koncertek:
-Szúrópróba
-Qdarc
Belépő:NINCS!
Gyere el és érezd jól magad!
( további események bővitése fenntartva
Hallo hallo.Köszi .Ha esetleg a közeljövőbe mész akkor lehet leugrokén is veled.Ha nem mész akkor mindenképpen beiktatom rövid időn belül magamnak 1 túra célpontnak
Na szevasztok fiúk remélem jól tölt el a hétvégetek. A jövő héten ahogy már említettem aki szeret motorozni és főleg Cross-motoral az írjan majd megbeszélhetünk egy találkozó helyet. Pécstől 10 percre ingyenes Cross-pálya.
háj-háj... pár nap és hivatalosan is használhatom...a rendszámot már visszakaptam csak még a forgalmi kellene de azt majd hatósági műszaki után... Am már egyben van a kecske csak kicsit karcos meg ilyesmik... és nem utolsó sorban és is megvok már dolgozom február óta... Sipivel mivan ? Ő megvan ?
De akkor mentünk haza.A fiammal voltam fent kajálni meg nézelődni,motorozni nem motoroztam mert farmerba voltam meg a gyerek is csak 6 éves úgyhogy max oda vissza utat vállalok vele .
Sztem mindenkit elmosott az eső .