Hehe Nagyon jó volt, jót mentem a kis szarossal. Ez a kanyargós pálya nagyon jó az SV-nek, csak nagyobb egyenesekbe derül ki, h kicsit energiahiányos a gép.
Múlt héten levittem az gépet énis Olaszba a Bélához karbiszinkron, meg szelephézag állításra, állítása szerint kurva szar volt minden rajta, de én sok különbséget nem érzek a javítás után
Nem baj előbb utóbb csak meglesz az. Már alig várom hogy vége legyen a vizsgaidőszaknak akkor már én is folytatni tudom a vas rendbetételét mondjuk júniusi fizu se ártana ha megjönne már...
Elmaradt temetés miatt, de csak késik. Mondjuk előbb a Polomat csinálja meg mert beraktam a klímát és kicsit halott lett tőle a gép, először abba rak egy kis energiát, de a faszival időt egyeztetni nehezebb mint a pápával
Akkor majd én megköszönöm neki, nálam ebből nem lesz balhé Pénteken 5 után értünk haza a Molnárral pestről így nem tudtunk bemenni Bonyhádra így megnéztük az alagutakat... csak kedden fogunk lemenni mert lenn van az LRY817 kárpitozáson is. Szóval kedd után jöhetsz az új Bridgestonért.
U.i.: Noémi üdvözöl, de többet nem tud beszélni mert tele a szája
Ingyenes yetski tesztlehetőség is lesz? Azt hallottam nem kevés víz lepte el sásdot (bár ez nem bent van sásdon azt tudom) , bár addigra remélem normalizálódik a helyzet arra fele is .
Május 29.én motorosest Sásdon a 66-os vendéglőnél!
10- órától kapunyitás sátorállítás, bemelegítés a délutáni programokra
16-órától vetélkedők, azt követően ünnepélyes eredmény hirdetés.
20-órától koncertek:
-Szúrópróba
-Qdarc ...tovább »
Belépő:NINCS!
Gyere el és érezd jól magad!
( további események bővítése fenntartva)
Igazi nomád buli!
Múlt héten levittem az gépet énis Olaszba a Bélához karbiszinkron, meg szelephézag állításra, állítása szerint kurva szar volt minden rajta, de én sok különbséget nem érzek a javítás után
U.i.: Noémi üdvözöl, de többet nem tud beszélni mert tele a szája
Várunk mindenkit szeretettel!
Yetskit meg majd meg látjuk!
nincs nagy víz arra? meg lesz tartva tekintettel az ár/belvízre?
10- órától kapunyitás sátorállítás, bemelegítés a délutáni programokra
16-órától vetélkedők, azt követően ünnepélyes eredmény hirdetés.
20-órától koncertek:
-Szúrópróba
-Qdarc ...tovább »
Belépő:NINCS!
Gyere el és érezd jól magad!
( további események bővítése fenntartva)
Igazi nomád buli!