Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

már meggyógyultál? dolgozol?
Jaaaa.A láztol nem láttam,vártam hogy jobban legyek és lááám.Szintén nem látom a rengeteg leírt betüt/hozzászólást.Lehet hogy öregszem már
hali!
szemedre húzódott a betegség, hogy nehezen olvasol?
Valaki?

Győztem visszaolvasni az elmúlt 2 napot
Köszönöm mindenkinek a segitséget.
Jaj Misi Misi... már megint kétszer mondtam a nevedet! Ha gumi kell miért nem engem kérdezel? Tudod jól, h éves szinten kb 1.7 milláért veszek gumit, szted nem kapok olyan kedvezményt ami a leges legjobb? Kis butus. Sírnál, ha tudnád mennyiért adta nekem a Road Attackot
Gyógyulást!
Na most pihenek egy kicsit mert 2 napja dögrováson vagyok úgyhogy késöbb R.E.
Na azért is mondtam én is hogy nem fikázni akarom őket , viszont én pozitív dolgot nem tudtam hírtelen előrántani agytekervényeim kusza hálójából róluk. Na majd a többiek is nyilatkoznak talán valamit,akár jót akár nem jót.Ha másban nem is nagyon akkor legalább a tanácsainkkal/tapasztalatainkkal tudjuk segíteni egymást .
Hali.Ha én erre mennék akkor szerintem nem motorral hanem autóval/családdal.Agyvérzést kapnák ha a csizmámba és a börruhám 60 %-n állna a sár 2 cm vastagon.Nagyon bírom az ilyeneket is de csak szabadidőruciba / váltócipővel és kényelmesen autóval piknikezve.
Motor téren nem nyilatkozok, mert azt nem tudom. Azt is tudom, hogy olcsóbb volt megvennem a gumit és pécsre hozni majd elvinni egy gumishoz és vele átcserélni, mint ott.

Meg amúgy velük másban sem tudok nyilatkozni, csak a gumiról.

Az M1 az nagyon frankó. Volt olyanom.
Hali.A szentlőrinci srácokról eddig még jót nem hallottam .Sógoromnak ott is néztünk motorot és heroin árba árultak alyan motorokat is ami már 2 éve is eladhatatlan volt azért a pénzért . Na azóta is kint állnak,azóta még hulladékabb állapotban és az ára nem megy lejjebb 1 petákot sem.Az állapotukról meg ne is beszéljünk,mikor nézegettük őket azt sem tudtam eldönteni hogy kandi kamerás vicc , vagy motorbontó, vagy mifenébe tévedtem.
Mondjuk hozzáteszem hogy tapasztalatom nincs velük (nem is lehet mert 2X voltunk ott és le se szartak minket ) ,lehet hogy gumi fronton abszolute jók és jókat jó pénzért árulnak.Ha ez ügyben valaki tud valamit akkor engem is érdekelne-no persze inkább a pozitív tapasztalatok (főleg az ár/érték arány), mert a rajongótáborukhoz ha van azért nem csatlakoznék így előre amíg nem győz meg valaki az ellenkezőjéről annak amit én tapasztaltam.
Ha esetleg érdekel akkor 1db Metzeler Sportec M1 van nekem is eladó 120/60 Zr 17 méretbe és 1 db Conti Road Attack 190/50 Zr17 méretű mindkettő olcsó pénzért.
Az elsőn mindenhol 3-4 mm minta mindenhol van és eléggé jó gumi szerintem/tapad is és bírja is a futást,nekem bejött.
A hátsón meg középen 2-3 mm van,a szélén viszont új 5 mm profilú gumi-túrázni városba jó viszont állatkodásra az enyémre semmiképpen nem való nem éppen puha gumi.
Az az igazság hogy a hátsó miatt cseréltem le az elsőt is (azzal nem volt baj) mert volt hogy 130 nál még eltekerte a seggét kigyorsításkor és keményebben kanyarodva is volt hogy össze kellett szednem a hátulját hogy ne dobjam el a moccot.
Tehát az elsőt bármikor ajánlom/javaslom ha kell , de ha keményebben akarsz kanyarogni és puha gumi kell akkor a hátsót nem,mivel nem szeretnélek becsapni,és hogy miattam törd meg a moccot a hátsó gumi miatt.
Viszont ha eladásra/műszakira vagy túrázásra kell a gumi akkor arra a hátsó is kiválló mert nagyon bírja a futást/van rajta minta,és tuti jó pár ezret még bele lehet abba is rakni bátran.
Hali.Én a kawazsoltinál (Cserni Zs.Steelhose kawa) vettem azt ami most fennt van a moccon de nem mindíg van neki se olyan ami neked/nekünk utcára jó.Viszont most van 1 Szalántai srác aki eléggé komolyan elkezdett gumikkal foglalkozni nagyon jó áron.Megkeresem a számát/névjegyét és megosztom veled hogy tudjál beszélni vele.
SZÁRSOMLYÓ MOTOFFROAD 4. TALÁLKOZÓ
NAGYHARSÁNY
http://www.motoffroad.fw.hu
2010. MÁJUS 14.-15.-16.

PROGRAMOK:

MÁJUS 14. PÉNTEK

16.00 pályanyitás,sátorhelyek elfoglalása, szabadedzés,
20.00 rock buli
ZENE: DJ.TIFFÁN

MÁJUS 15 SZOMBAT:

Ébresztő minden sátorozónak friss kávéval!
8.00 szabadedzés, motoros programok, időmérők, terepjárós erőpróba, motor kiállítás.
14.00 FELVONULÁS Nagyharsány- Villány !
15.30 motorhang-szépségverseny, sörivó verseny, ”pokoli torony”, ördögszekér, terepjárós dagonyázás, motorblokk dobáló verseny,
Hot-Rod „építés” baseballütővel,
DÍJÁTADÓ
Tombola, fődíj egy Quad
Családi és gyermek programok meglepetés okkal.
18.00 koncertek:
ELEKTRO MÁGNES, SHADOW BIRDS,AB/CD, NIHIL- CHIPS.

MÁJUS 16. VASÁRNAP:

Ébresztő, terepjárós dagonyázás, „pokoli torony”, ördögszekér, szabadedzés,
siklóernyős bemutató.
.Sok szeretettel vár mindenkit a rendezőség. Nagyharsányban, a sporttelepen .
A rendezvény támogatója a pécsi Rockmaraton.
Belépő: egyszeri 1000.-/fő, 0-14 éves korig ingyenes
Pályahasználati díj :1000.-
Ingyenes sátorozási és tisztálkodási lehetőség. Büfé a helyszínen üzemel.

Sok szeretettel várunk minenkit, off és onroad motorosokat egyaránt.
Hi.

Én a szentlőrinci srácoknál szoktam venni, akik motor árusítással és szervizzel is foglalkoznak. Azért nem a nevüket mondom, mert azt nem tudom. Pécsről haladva, balra szinte az első kis boltok csoportosulás.

Vagy Brian a gumis fórumon megtalálod. Pályázott gumikat árul és eddig nem volt rá panasz.
Hi.

Nekem volt Supercorsa a gépen, elől-hátul.
A tapadása eddigi tapasztalatom szerint a oltári. De valóban gyorsan kopik és én nem is szoktam kihajtani a lelkét a gépnek. De a kanyarokat kihasználom.

Most Dunlop D209 van elől és Avon AZ46 van hátul.
Mind a kettő tökéletes és Avon még nem is kopik olyan irtózatosan.
Szia igabo A hátso az jó,de az elsőt cserélni kell műszakira mindenképp.Ha tudsz hasznalt de jó gumit írj légyszi 120/70 r17-re
üdv! megy valaki akkor pícsrü szársomlyóra? lehet le kéne nézni
És még valami.Nem ismerem az anyagi körülményeidet de érdemes azt gondolom "használt" pár pályakört futott gumi felől is elgondolkodni.Harmad árban megvan és a legtöbbön szinte 0 a kopás,legalábbis azon a részen amit te (vagy akár én) fogsz használni.Ezeknek a közepe szinte full új még,a szélén meg minimális a kopás,ha nem defektes és nincs igazán mérhető kopás akkor jó vétel lehet mint mondtam sokkal sokkal olcsóbban.
Hali.Nem tudom milyen állapotúak a gummáid de ha még jók akkor miért akarsz cserélni?Pld.ha a dunlop sportmax még jó akkor inkább vegyél hozzá egy elsőt is a sportmaxból.Szerintem az jó gumma és olcsóbban megúsznád az 1 gumit mintha 2 db ot vennél.

Na persze ha mindkettő rottyon van akkor alap hogy csere,a gumi nem játék,viszont mint mondtam a pirelliről nincs tapasztalatom.Akiknek volt fennt pirelliből a supercorsa az nagyon dícsérte,de állítólag nem bír annyit mint pld a dunlop gumi futásteljesítményre.Szerintem kérdezd meg kawazsoltit is mi a véleménye,ő nem köti a jótanácsot ahhoz hogy vásárolj is mindenképpen tízezrekért,szívesen segít és ami fontos hogy van tapasztalata .
Hello igabo! Elöl bridgeston BT014,hátul Dunlop Sportmax van jelenleg,szeretnék egyformát és párban a Diablo a legjobb nevű és áru ajánlat
Hay.Nekem pirelli még nem volt fennt de a supercorsáról sok jót hallottam (viszont hamar kopik állítólag). Nekem most Dunlop van fennt és mióta fennt van (Conti helyett) mintha más motorom lenne.Lehet vele kanyarodni rendesen és mintha stabilabb is lenne a mocc (lehet hogy hülyeség),na a lényeg hogy nagyon fain gummának tűnik nekem.Szerintem a következő is Dunlop lesz ha ez van olyan tartós mint szeretném-a tapadása meg mint írtam 1 osztályú.
Hali lenne pár liter OMW bixxol motorolajam (10W50 autóba) cserélnék
motorba 4t 10W40 es szintetikus cuccra. 3l kéne, hogy én mennyit adok azt megdumáljuk.
Szia!

probáld inkább ki a dunlopot vagy a bridgestont! Abban nem fogsz csalódni!

pl BT023 27990ft elöre hátra 34990ft