Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na végre valaki sajnál egy kicsit .
Misi te csak ne nézelődjél nők után! Ki foglak rugatni! Ebknt hova is kell menjek a betegszállítós kocsival, h lássam mmaya-t? Látom nagy hiba volt eladnom az SV-t
Hali mmaya Chekkoltalak ma kétszer is.Aidinger utca,és amikor a Magyarürögi utrol kanyarodtál a 6-osra.17,20kor és18,10kor.
akkor jó ha nem voltam gond nektek.én második körbe nem mentem már le a faluba csak az orfűi leágazóig aztán megfordultunk mert már akkor késésbe voltam. most is voltam arra egy kört és még megyek egyet vmerre aztán megint rohanhatok melózni én is mostanság nagyon pihent vagyok ma aludtam két órát kb
szegény
Tényleg nem volt elviselhetetlen a tempó!
Én is visszamentem Orfűre és lenyomtam két M.hertelend-Pécs kört.
Szerencsére a tegnapi eső elmaradt, így megúsztam szárazon.
Áhhhh.Fáradt vagyok és kialvatlan.1 hétig szabin voltam és nagyon rossz elkezdeni dolgozni.
Indexbúra?Miért raktál fel arról is valamit?......?:::::,,, Én nem vettem észre.
Különben azért tettem fel ezt a kis videot hogy az indexbura keresésre hátha jobban felfigyelnek !
látom kipihent vagy
oksa akkor majd összefutunk máskor is
Kockáztass kérlek
Ismerek Lovas Szilárdot és L.Robit de nem ugrik be Zoli.Nekem se ugrik be honnan voltál ismerős .
Bazzzzzzz
szijja gondolkodtam rajta,de inkább betoltam a garázsba nehogy elázzon az éjszaka.csak kérdeztem hogy ismered e mert lehet,hogy onnan vagyok ismerős,de nem lényeg
Csak akkor viszem ha már egyszemélyel tökéletessen megyek a gixxerel
Szerintem ha megjelennél vele pihenőnél nagyot ugrana pozitív irányba a népszerüségi indexed.Sokan odaadnák érte a motorjukat, a fél karukról nem is beszélve
Hozhatod,megveszem
Hát így névről nem ugrik be.Ismernem kellene valahonnan?Talán ha névről nem is ugrik be talán....
Hy maya.Abszolút nem volt gáz a tempód,részemröl mehetünk máskor is valamerre.Remélem nem a motorral estél be a munkahelyedre
Szia. Tetszi ? Felvigyem a pihenöbe?
igabo.Lovas Zolit nem ismered véletlenül?
Szép napot!
alakul az idő
Na de fiúk ejnye! Ha már jön a baba akkor az az első.Garatulálok én is hozzá!
Kösz srácok a tegnapi mocizást,jó volt végre nem egyedül menni.Remélem azért nem volt elviselhetetlen a tempóm.Tegnap este még taliztam azzal az ismerősömmel akit mondtam hogy lehet hogy csatlakozik hozzánk és vele is mentünk egy kört orfűig meg vissza. Úgy estem be a munkahelyemre.