Misi te csak ne nézelődjél nők után! Ki foglak rugatni! Ebknt hova is kell menjek a betegszállítós kocsival, h lássam mmaya-t? Látom nagy hiba volt eladnom az SV-t
akkor jó ha nem voltam gond nektek.én második körbe nem mentem már le a faluba csak az orfűi leágazóig aztán megfordultunk mert már akkor késésbe voltam. most is voltam arra egy kört és még megyek egyet vmerre aztán megint rohanhatok melózni én is mostanság nagyon pihent vagyok ma aludtam két órát kb
Tényleg nem volt elviselhetetlen a tempó!
Én is visszamentem Orfűre és lenyomtam két M.hertelend-Pécs kört.
Szerencsére a tegnapi eső elmaradt, így megúsztam szárazon.
szijja gondolkodtam rajta,de inkább betoltam a garázsba nehogy elázzon az éjszaka.csak kérdeztem hogy ismered e mert lehet,hogy onnan vagyok ismerős,de nem lényeg
Szerintem ha megjelennél vele pihenőnél nagyot ugrana pozitív irányba a népszerüségi indexed.Sokan odaadnák érte a motorjukat, a fél karukról nem is beszélve
Na de fiúk ejnye! Ha már jön a baba akkor az az első.Garatulálok én is hozzá!
Kösz srácok a tegnapi mocizást,jó volt végre nem egyedül menni.Remélem azért nem volt elviselhetetlen a tempóm.Tegnap este még taliztam azzal az ismerősömmel akit mondtam hogy lehet hogy csatlakozik hozzánk és vele is mentünk egy kört orfűig meg vissza. Úgy estem be a munkahelyemre.
Én is visszamentem Orfűre és lenyomtam két M.hertelend-Pécs kört.
Szerencsére a tegnapi eső elmaradt, így megúsztam szárazon.
alakul az idő
Kösz srácok a tegnapi mocizást,jó volt végre nem egyedül menni.Remélem azért nem volt elviselhetetlen a tempóm.Tegnap este még taliztam azzal az ismerősömmel akit mondtam hogy lehet hogy csatlakozik hozzánk és vele is mentünk egy kört orfűig meg vissza. Úgy estem be a munkahelyemre.