Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

oké, de behajtom ám....
Véletlenül nem 18:15 körül jöttetek lefelé a Komlói úton ? Mintha titeket láttalak volna...
Haj.

Kissb.Köszönöm szépen hogy elhoztad nekem a kosarat,örök hála .
Üdv az uraknak.Valaki nem ismeri véletlenül a motorboltot Szentlőrincen(Kárpáti motorbolt)?
Hahó! Mi a helyzet erre mostanság? Hétvégén voltam egy körre a pihenő felé, voltatok jó sokan, de sajnos siettem nem tudtam pihenni Lesz valamerre közös gurulás? Még bejáratós a kicsike, de mennék
május 8. Szeged, MotorShow
-streetfighter show
-halálgömb
-motorkiállítás
-rajzverseny gyerekeknek

www.ghostsmc.hu
Aki szeret cross-motorozni és Pécstől KB:.10-15 percre lakik az jöjjn el Kékesdre Van egy magán Cross-pályám ami még nincs kialakítva annyira de nagyon fasza de egyedül nagyon unalmas szóval aki közel lakik az jöjjön el hétvégenként KB:.MÁJUS 14-15-16.Ígérem nagyon jó hely senki sem szól hogy mit csináljunk.Csak a gázt húzzuk Na mondom It az E-mailem:blackwheit@citromail.hu Aki érdeklődni szeretne az írjon. Lehet hogy betonos placcott is tudok biztosítani.
Ja az jó lenne.Amúgy tök jóaz egész senki nem szólhogy mitcsinálok ott csak egyedűl szar motorozni .A pályát is kilehetne jobban alakítani csak ha egyedűl vagyok az szar.Az jó lenne ha a jövő hétvégén lenéznétek.Amúgy aképes motoron ajánlom a 125-350 lévő Crossokat Főleg Honda Suzuki Yamaha Kawasaki.
Na most olvasom, h kékesdi vagy. Fénykép alapján a 3-as hegy és a Zengő állásából azt hittem az Erzsébeti úton készült a kép. Itt Pécsváradon van pár krosszos haver meg lehet veszek én is egy 125ös régi krosszt mókázni, majd meglátjuk....
Ez nem Erzsébet mellett van?
Jó vicc most komolyan milyen a géped.
pécs, 3 kerekü szobabicigli
Amúgy hova valósi vagy és milyen motorod van?
jolvan. ezer hála lenne érte. akkor ha van valami akkor lecserélhetnéd a bokorugród valami nagyobbra
Lehet hogy tudok valamit tenni a cél érdekében.
Megnézem hogy mit tehetek ,csak az a baj hogy kollégista vagyok és csak hétvégén érek rá.
Sziasztok Meghegesztették a deknit ugyhogy hamarossan ismét kawázok
szép kis hely. valami baszott nagy betonos placcod nincs? sajna nem krosszozunk, de a beton jó lenne fighterkedni
Ha Csettegőd nem zörög és berreg,amatőr vagy profi vagy,pénzt nem akarsz crosspályára áldozni -adni, ingyen és bérmentesen várlak saját területemen,ahol rendőr,mezőőr, vadász nem kerget és nem vadászik Rád!Csekély 10 ha-on húzhatjuk a bajszát a paripáknak közösen! Ha motorod van és jogsid nincs,az sem baj,csak tudd, hol a gáz.Sok szeretettel várok FIUKAT,LÁNYOKAT,motorostársakat! Higgyétek el,egyedül motorozni nem jó!
hely: Baranya,Pécstől 10 percre a birtokomon
e-mailre válaszolok : blackwheit@citromail.hu
TEL:+36 30 517 7141 Hétköznap 14:30-tól,Hétvégén egész nap.
Sziasztok ! Eladó egy Keveset használt Schpeller Keprotec márkályú puha börből készült eredeti Yamaha kesztyü. Ára:14000.-
Ejj aznap amikor estem nekem se fájt annyira mint másnap, biztos az adrenalin .
Szerintem ahogy becsuklott a kormány pont a vége basszott oda,csak egyett,de az kemény lehetett De akkor még nem éreztem,haza toltam szegény "lovamat"(több mint 1 km)No azt éjjel jött a bünti...
De jó egyeseknek . Na sebaj örülni kell, hogy egyáltalán van meló, és van miből motorozni

VisMajor akkor elég csúnyán érkezhettél térdre, nekem ezt tekintve szerencsém volt akkor az egyiken a seb már begyógyult a másik már csak kissé fáj.
Köszi A Kawanyaki szét van szedve az indexet ma postázták,dekni hegesztőnél,holnap kész ha sikerül.A fényező-müanyaghegesztö majd csütörtökön nézi meg és mond ajánlatot....Ja az olaj is holnap jön meg(remélem nem potyára)
jobbulást!
motor épül? alkatrészek, ez+az?
Egen' sajnos...a térdem nem birta Nem vagyok már a régi...nem török könyen,de már nem is regenerálodom gyorsan