Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Az túlzás hogy motoroztam.Dzsozé volt nálam d.u.-n és úgy döntöttünk felmegyünk inni 1 kólát pihihez.Ő kocsival,én motorral mivel nem akartam kiállni az autóval.És mivel nem akartam gyorsan motorozni így farmerba stb stb,úgy döntöttem felviszem magammal a gyerkőcöt is.Naszóval akkor valszeg én lehettem
jaj zoli akkortéged láttalak egy buko volt a hátso üllésre hálozva te voltál?
hát igen énsem vagyok egy brinkmann doki de pesze segitenék amit tudnék
jaaa ugy már más, akkor hamar készlesz
Ó dehogynem.Voltál e.ü.oktatáson nem?Na.Hát akkor visszavarod nekije de izibe . Azt ha kész vagy akkor mehetsz tovább motorozni .
am ha minden igaz ma is összefutottunk estefelé 2x is...gyerkőccel mociztál ?
hát egy éles helyzetben én lehet h nem tudnék mit kezdeni a sráccal akinek pl leszakadt a fél keze v ilyesmi
Mé nem mondtad neki hogy majd én összerakok neked egy olyan kötszercsomagot hogy utánfutóval nem tudnák elvontatni.De mondjuk akkor azért rendesek voltak hogy nem variáltak rajta .
Na azért.Nem csalódtam benned .De basszák meg van hogy a gazdaságos 20% al drágább.Vagy 70%al pocsékabb
haj skacok ja a gumit nem nézte pedig alsohangon mondva már erösen csereéret nemvot gazdaságos pedig néztem
Aaaaz szép.És szemre nem látták hogy az még messze van a kopottól?Vagy csak kiváncsiak voltak hogy működik e a cucc és mennyi az annyi.
nem lenne tul csodás, ha rámérne egyet mert kb 1 mm, kéne venni gumit de nicsen píz
Van profil mélység mérőjük, nekem is megmérték. Akkor épp 200km volt a gumiban, előtte 2 nappal vettem
Ha kötekedni akarnak akkor képesek rá szerintem.De hogy van e hozzá mérőjük ami hivatalos is azt nem tudom.
A gumira meg mondtad volna hogy megyek azt rávágatok még 3 mm-t a tescóba
tényleg, a profilmélységet mérik ?
Amúgy nem volt tacskó gazdaságos kivitelben e.ü.csomag ?Tudod:Fél géz,él ragtapasz,rozsdás ollóval? Így beleférne 1690 be is
De legalább az égőkért már nem szólnak .
Na ezt nem mesélted .A gumidat nem nézte az észlénye?Na azzal kötözködhetett volna .
Elvileg nem lehet!
Úgy tudtam hogy esz gyorsulás pogányba augusztusbanViszont most nem látom a kiíráson .Hát akkor most kicsit bizonytalan vagyok,vagy mégsem.
ja tegnap engem is megálitottak a zsaruk természetesen nekem sem volt eü csomagom fontoskodott a csávo de montam neki mék azt veszek a tuskoba erre elengedet aránylag jo fej volt én meg betartottam a szavam 1890 ft fizettem 2db gézlapért egy kis olloért meg némi ragasztoért ja meg volt benne egy tekercs géz még jo hogy lehet kapni
szia mmaya én is üdvözöllek minálunk végre egy mocis csajszi amugy én is mentem egy darabig a ideiglenes papirral de ugytudom nem lehetne
Biztos, h lehet vezetni
Vki esetleg nem tudja h lesz-e gyorsuás vmikor a közeljövőben pogányi reptéren ? Vagy már eladták mert hallottam olyat is...