Betegszállítóknál vagyok szerelő vagyis én tartom karban az összes kocsit (tartjuk) 19 kocsiról van szó mindegyikre kell egy évbe egy garnitúra téli és egy nyári gumi, mivel havi 12E km-t mennek kb így akárhogy is számolom 4x2gumi egy év/kocsi x 19 az 152 és azt lehet szorozni még átlag 20e ft-al
Hallo.Bocsánat a késői reagálásért,de nem jutottam mostanság fórum közelébe sajnos.
Pellérd felé az Ivecohoz kellene vinned.Akit elötte hívj fel az a Balázs(ma megbeszéltem vele) ,és beszéld meg vele hogy mikor kellene a vizsga.A számát elküldöm sms-be ha felhívsz hogy mi a számod ,mert nem tudom.Az én számom 0670/296-40-21.Ide azért az ő számát nem akarom kiírni,nem tudom mennyire publikus és ki tudhatja,illetve hogy ki nem.
Ugyan onnan ahonnan Vismajornak vettem a Bridgestone 120/70et Én minden gumit Bonyhádról veszek a MOL kút mögül. Radványi az illető vezetékneve ha kell adok számot, de sztem nekem a kedvezményes árat mondta mert éves szinten 2milláért veszek gumit ott
Oroszlón a falu közepén 30-as táblát tettek ki - különösebb indokló körülményt nem látni - majd 15 méter múlva a Sásd felé vezető oldalon jelöletlen fehér VW Polóból mérnek. Sásdról Pécs felé oroszló előtt kb 3-4 kilométerrel -megint csak indokolatlanul- 40-es tábla van kitéve. Ahogy bebukkansz Oroszlóra az arcodba mér a Polo.
Vigyázni
Szia!
Milyen célra kellene a gumi? Ha minden igaz nekem van 4db Dunlop, csak nem tudom milyen állapotuak, de az biztos, hogy már 7-8 évesek. Ha érdekel, akkor megnézem milyenek.
Haj! a baleset után kb fél órával kimentem a helyszinelő yarderokhoz. 150, egykeréken, át az árkon, perec, és a keritésen elakadt. elég megrázó volt látni. szegény ha pár centivel balra csúszik túléli.....
Pellérd felé az Ivecohoz kellene vinned.Akit elötte hívj fel az a Balázs(ma megbeszéltem vele) ,és beszéld meg vele hogy mikor kellene a vizsga.A számát elküldöm sms-be ha felhívsz hogy mi a számod ,mert nem tudom.Az én számom 0670/296-40-21.Ide azért az ő számát nem akarom kiírni,nem tudom mennyire publikus és ki tudhatja,illetve hogy ki nem.
Persze ha nem titok, mert ezzel a mérettel szaladok én is és lassan dobós.
Oroszlón a falu közepén 30-as táblát tettek ki - különösebb indokló körülményt nem látni - majd 15 méter múlva a Sásd felé vezető oldalon jelöletlen fehér VW Polóból mérnek. Sásdról Pécs felé oroszló előtt kb 3-4 kilométerrel -megint csak indokolatlanul- 40-es tábla van kitéve. Ahogy bebukkansz Oroszlóra az arcodba mér a Polo.
Vigyázni
Üdv
G
olyanom nincs
Nekem van avon hátsóm. Még elég tűrhető pár ezret simán kibír csak 180/55-ös. Ha érdekel akkor nem adom oda másnak.
Jelenleg egy kopott 2000-es évjáratú van fent.
De így azért fiatalabb kellene...
Milyen célra kellene a gumi? Ha minden igaz nekem van 4db Dunlop, csak nem tudom milyen állapotuak, de az biztos, hogy már 7-8 évesek. Ha érdekel, akkor megnézem milyenek.
http://newsmedia.hu/index.php?...
00:19 nél halványan látszik a keritésoszlop ami elérte. nem gyengén meghajtogatta..