Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem mondod .Én mindezt tudtam,csak nehogy mááá örüljenek itt hogy ingyé van a gumi .
Most utánanéztem Bridgestone BT016os 120/70es gumit hoztam a Misinek 22500ért, a legolcsóbb hely ahol találtam az 28 akcióba neten
Betegszállítóknál vagyok szerelő vagyis én tartom karban az összes kocsit (tartjuk) 19 kocsiról van szó mindegyikre kell egy évbe egy garnitúra téli és egy nyári gumi, mivel havi 12E km-t mennek kb így akárhogy is számolom 4x2gumi egy év/kocsi x 19 az 152 és azt lehet szorozni még átlag 20e ft-al
Amúgy motor gumim nekem is van eladó 1 db Metzeller 120 as első és 1 db Conti Road Attack 190 es-hátsó,nem rossz állapotban......
Áááááá.2 milláért vesz gumit,és 1 pár gummához kap grátiszba 1 gsxr-t is.Na így 2 milla a gumi.
Hallo.Bocsánat a késői reagálásért,de nem jutottam mostanság fórum közelébe sajnos.
Pellérd felé az Ivecohoz kellene vinned.Akit elötte hívj fel az a Balázs(ma megbeszéltem vele) ,és beszéld meg vele hogy mikor kellene a vizsga.A számát elküldöm sms-be ha felhívsz hogy mi a számod ,mert nem tudom.Az én számom 0670/296-40-21.Ide azért az ő számát nem akarom kiírni,nem tudom mennyire publikus és ki tudhatja,illetve hogy ki nem.
2 milláért mennyi börnáutolsz te
Amilyet akarsz, beszerez mindent ami gumi. Haveromnak még a 6 colos talicskagumit is ott vettem
milyen gumik vannak ott?
Ugyan onnan ahonnan Vismajornak vettem a Bridgestone 120/70et Én minden gumit Bonyhádról veszek a MOL kút mögül. Radványi az illető vezetékneve ha kell adok számot, de sztem nekem a kedvezményes árat mondta mert éves szinten 2milláért veszek gumit ott
Hol sikerült ilyen kis pénzért találni ?
Persze ha nem titok, mert ezzel a mérettel szaladok én is és lassan dobós.
Sziasztok,

Oroszlón a falu közepén 30-as táblát tettek ki - különösebb indokló körülményt nem látni - majd 15 méter múlva a Sásd felé vezető oldalon jelöletlen fehér VW Polóból mérnek. Sásdról Pécs felé oroszló előtt kb 3-4 kilométerrel -megint csak indokolatlanul- 40-es tábla van kitéve. Ahogy bebukkansz Oroszlóra az arcodba mér a Polo.
Vigyázni

Üdv

G
Újat most vettem ebben a méretben 10ezer/db Barum Bravuris
bocs most olvasom, hogy autógumi
olyanom nincs
Szia!

Nekem van avon hátsóm. Még elég tűrhető pár ezret simán kibír csak 180/55-ös. Ha érdekel akkor nem adom oda másnak.
Normál utcai használathoz lenne rá szükségem.
Jelenleg egy kopott 2000-es évjáratú van fent.
De így azért fiatalabb kellene...
Szia!
Milyen célra kellene a gumi? Ha minden igaz nekem van 4db Dunlop, csak nem tudom milyen állapotuak, de az biztos, hogy már 7-8 évesek. Ha érdekel, akkor megnézem milyenek.
Sziasztok! Nincs véletlenül valakinek eladó, még használható 195/50/15-ös autógumi garnitúrája?
fasza...
itt a videó a helyszinelésről...
http://newsmedia.hu/index.php?...

00:19 nél halványan látszik a keritésoszlop ami elérte. nem gyengén meghajtogatta..
Jah, látom..ezt az R1-et a Gernermixinél láttam valamikor a tavasszal...nemtudom, ki vette meg
R1... bamán van helyszínelős video
Tudjuk, milyen motor volt?
Haj! a baleset után kb fél órával kimentem a helyszinelő yarderokhoz. 150, egykeréken, át az árkon, perec, és a keritésen elakadt. elég megrázó volt látni. szegény ha pár centivel balra csúszik túléli.....
Jó mototrozást mindenkinek.