Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg nem.Ugyanis nem minősül hivatalos okiratnak-okmánynak.Gyakorlatilag meg rendőrtöl függ hogy akar e szivatni vagy sem ( esetedben nem szó szerint :))Ha megállítanak (ami nem valószínű ha normálisan közlekedsz akkor mosolyogj szépen és mond azt hogy azt mondták hogy....ééééés te nem tudtad hogy nem....stb.
Erről sajnos ellentmondóak az információk, rendőrtől függ. Az okmányirodában azt mondták, nem vezethetek vele, de a papíron rajta volt, hogy vezetésre jogosít x dátumig. A régi jogsidat otthagytad?
Azt tudja esetleg vki,hogy ideiglenes jogsival lehet vezetni vagy nem?Mert másfél hét mire kiküldik az új jogsimat,addig papírom van csak és azt mondta egyik ismerősöm,hogy azzal nem lehet,de a papíron rajta van az "A" is a régi "B"-sen kívül.Szal nem értem.
Köszi,hogy szóltál!A csomagot el is felejtettem.
Sziasztok ! Van eladó két tükör ledes index beépitve . 16 000.-ft
Szia. Sebkötöző csomag az legyen nálad mer arra nagyon harapnak, egy 10-es is elkérnek ha nincs.
Szia.Részemről nagyon örülök .
Tegnap nem voltak kinnt rendőrök csak itt a városba korzóztak.Szépen tudnak nézni a motorosokra.
Sziasztok!
Köszi a kedves fogadtatást! Mikor szoktatok ti a pihaenőnél lenni?Én 2-ig dolgozok utána szoktam elindulni motorozgatni.Tegnap jártam arra fele.Majd 3-4 fele elnézek arra is,nem lesz nehéz megismerni.
GP után.
Neee a pihenőhöz ott nem fogom megismerni a hölgyet soha szerintem De a GSR-el mikor leszel ott? Lehet megnézném...
Szia. Végre vannak lányok is. Du. gyere a pihenöhöz.
hát ..jah. Mivel volt egy motoros baleset Komló belterületén.
Azt hiszem a motoros nem is élte túl...
Sziasztok.Ma nagyon aktívak voltak a rend éber őrei árpádtető és környékén.Tőlem még az eü táskát is elkérték.A bűnözők meg szabadlábon.
sziasztok!Remélem nem bánjátok ha új tagok is csatlakoznak hozzátok.Én még kezdő vagyok a motorozás terén,de szívesen csatlakoznék a társasághoz.
Pécsvárad-Szederkény-Mohács-Bátaszék-Szekszárd-Szálka-Bonyhád-
Pécsvárad útvonal nagyon nagyon jó. Főleg a Duna menti út a Mohács és Szekszárd közötti az nagyon tuti
Jó motorozást kívánok mindenkinek remélem jó lesz az idő a hétvégére.Ha esik annak örülnek a crossosok.
Végre süt a nap!
Ehhhh, megtaláltam használtautón a motorod és így már látom az irányárat is... A kérdésemet tekintsd semmisnek, ennyit nem tudok ráfizetni
Tök szeretnék egy ilyen GSR-t és a Tied még szép is! Nem számolod be az SV-m?
Eladnám a mocimat Suzuki GSR-600 98LE 2006.08hó 12900Km Megkimélt szép állapotban, két kulcsal, renszeressen szervizelt.
Gyári fejidom, Ledes indexek bukogomba.
Biztos mindenki motorozik, ha már ilyen remek az idő!
Hello Senki sehol?
Sziasztok ! Keresem azt a BOLY-i GSX-R 750 es kék moci gazdályát akivel vasárnap du. beszéltem a pihenönél 16-17 óra körül. Esetleg ha valaki ismeri és tudja a telcsi számát megköszönném.
Misi 06/309043541
Hello igabo Már majdnem azt hittem,hogy valami crash van,hogy nem vagy sehol.Számod elmentettem,a hétvégén hivlak,és kösszi.Vanyek mégegyszer kössz a gumit,mintha nem is a régi gép lenne