Sziasztok
Véleményt szeretnék kérni,gumi vásárlás élőtt állok,hogy a Pirelli Diablot vagy a Diablo Rossot használoknak mi a tapasztalata?Nem pályázni,hanem hétköznapi sportos-turás motorozáshoz venném.Kopás,tapadás,dönthetöség...stb.Kösszi
Üdv.!
Jó! Nekem bejött, bár igazából szerintem kicsit kevés a motoros buli, inkább Off-road, de azt is el lehet nézni! :D Ha esetleg meg nem tetszik, akkor át lehet gurulni Harkányba... és elég jó az út is!
Idén is szeretnék lejutni!
Nah , már megint vasárnap....és ráadásul tegnap nemvoltam itthon alig tudtam motorozni is
Mostmeg mehetek visza kóterba...
Vigyázzatok magatokra sziasztok
huhh. na leirom. kapaszkodj pihenőtől jössz le a komlóin. budai vámnál kijössz hátrafele ami hoz mislenynek (ott van az a kamionszerviz) és jobbra volt az a baszott nagy kóceráj amit most robbantottak le. na az az. (most raktak le oda egy lámpás kereszteződést, de ez még az elött van.) mész az uton, és lesz egy fazsa út jobbra. szépen bekanyarodsz, jössz jössz, megint jobbra és ottleszünk mi
Mi ma voltunk Barcson a motorkiállításon,kajoltunk egy jó a Roliéknál és utána kis kitérővel jöttünk haza.Még pihi is volt 1 pöttyöt utána mert nem esett pont az eső és ittunk 1 kólát.Laza túrázgatós nap volt ami jót tett a lelkemnek .
srácok ahogy már lejebb irta stunt holnap 1 kor talunk szénmosónál, megnézünk egy kis egykerekezés tanulást, aztán meg szerintem megyünk pihenőre. van kedve valakinek?
Véleményt szeretnék kérni,gumi vásárlás élőtt állok,hogy a Pirelli Diablot vagy a Diablo Rossot használoknak mi a tapasztalata?Nem pályázni,hanem hétköznapi sportos-turás motorozáshoz venném.Kopás,tapadás,dönthetöség...stb.Kösszi