Mennék szivesen de holnap G Astra nagyszervíz lesz meg egy Golfot is meg kell csináljak és egyik se a fél órás meló sajnos Vasárnap meg SV tuning lesz. Megbolondítjuk az elektronikát kicsit, már amennyire lehet a karburátoroson. Kicsit átírjuk a gyújtást, h nyomatékosabb legyen és minél hamarabb leadja a max nyomatékot + rakunk be egy kis "chip"-et mert gyárilag az karbis SV-be nincs előgyújtásszabájzás, nahát vasárnaptól már lesz benne
Szóval a részemről mindenféle motorozás lehet akármilyen irányba, de a héten sajna nem
Hello Vanyek .Ha neked nem kell semmihez és jársz felénk akkor max bedobhatod ha gondolod , hidegben talán számít valamicskét ha benne van.Amúgy nagyon király kis kabát,és a mérete is pont passz a Zsoltira.
Nincs kedved velünk jönni holnap Barcsra?Moccizhatnánk eggyet közösen.
Hello Karter.Lemértem az aksikat.
Az első: 150mmX85mmX105 mm sacc kb,lehet hogy nem mm pontosan de így valahogy.
A második: 150mmX85mmX95mm lehet itt se mm pontos de sacc kb.
Az eggyik ahogy olvastam rajta 7Ah a másik meg 9Ah ha minden igaz.
Ha gondolod elviheted bármelyiket és ha minden o.k.vele akkor kifizeted majd.Nem szeretnélek becsapni, és így lenne időd tesztelgetni is mert 2 hónapja nincs használva hanem csak 3-4 naponta felrakva 1 napra töltésre (profi csepptöltős masinériával).
Haverodnak nem adtam oda a kabát belső bélését. Bár szerintem soha az életbe nem fogja használni, de ha picit is kell neki akkor jelezze majd és beviszem nektek.
Hali.Az elöbb én is nézegettem megint,egy kollegám is érdeklődött hogy tudok e neki is és már megint lejjebb ment az ára.Már 6000Ft + postáért is lehet kapni!. !..!
1 hónap és ingyen osztogatják majd ?
Hali .Valamiféle motorostalálkozó/féle dolog lesz.Pontosan én sem tudom de a Z750Roli rakott fel 1-2 oldallal előlrébb 1 képet a rendezvényről.Olvasd át és ha gondolod gyere 10 re a Baumaxnál lévő benzinkúthoz,én szeretném ha te is jönnél .
Arra jutottunk mindannyian (Kissb és Én ) hogy ha van valakinek indittatása Barcsra jönni és moccozni egy kicsit utána akkor holnap reggel 10:00 kor (+-5 perc) találkozzunk a Baumax melletti Ömv kúton.A balaton most részemről(ünkről) kimaradna,következőre jobb szervezés keretében ( itt nem a társaságot értem akik mennek! ) mehetünk akár oda is mert most eléggé összevissza szanaszéjjel beszéltünk meg mindent és bizonytalan sok ember számára hogy mit akar (a többség Barcsra gondolt,nekem meg mindegy).Ha kérdése van bárkinek akkor elér a 0670/296-40-21 számon emberi 08:00 tól este 21:00 ig.
Egyébként tisztába voltam vele, hogy fent van a Tanár úr a Sport Motoron!
De ebből nem csinálunk problémát (legalább is én)! Tiszta vagyok mert a gyakorlati helyen is lerendeztem mindent! Szóval úgy mond igazoltan vagyok távol!
Nos.Beszéltem a Balázzsal.Aki megy balatonra:
-Balázs apósa (vtr 1000)
-Balázs és párja (Gsxf)
-Ricsi és párja (Gixx1000)
-Józsi és párja (hayab)
A motorokat csak és kizárólag a beazonosítás miatt írtam le hogy ki kicsoda így talán egyszerübb.
Aki bizonytalan:Attila (zx9r)
-Dzsozé és párja?(a kék színű kopasz hondás gyerek )
-Kissb és párja(yamaha champ ...... ja nem XJ 600 S)
-Én és párom(KAWASAKI ZX9RRRRRRRR )
Hello Karter.Hazamegyek és megnézem az aksi adatait és a méretét hogy pontos infót mondjak neked mindenről.Fejből nem tudom az adatait biztosan,becsapni meg nem akarlak vele.D.U.-ra megírok mindent .
Vasárnap 13-00 órakor szénmosonál találkozás!Go STUNT!
A 105mm magas érdekel. Mikor tudunk találkozni? Egy irányárat azért mondhatnál rá!
Köszi!
by all
Szóval a részemről mindenféle motorozás lehet akármilyen irányba, de a héten sajna nem
Nincs kedved velünk jönni holnap Barcsra?Moccizhatnánk eggyet közösen.
Az első: 150mmX85mmX105 mm sacc kb,lehet hogy nem mm pontosan de így valahogy.
A második: 150mmX85mmX95mm lehet itt se mm pontos de sacc kb.
Az eggyik ahogy olvastam rajta 7Ah a másik meg 9Ah ha minden igaz.
Ha gondolod elviheted bármelyiket és ha minden o.k.vele akkor kifizeted majd.Nem szeretnélek becsapni, és így lenne időd tesztelgetni is mert 2 hónapja nincs használva hanem csak 3-4 naponta felrakva 1 napra töltésre (profi csepptöltős masinériával).
Haverodnak nem adtam oda a kabát belső bélését. Bár szerintem soha az életbe nem fogja használni, de ha picit is kell neki akkor jelezze majd és beviszem nektek.
1 hónap és ingyen osztogatják majd ?
Akkor majd legközelebb! Nektek jó gurulást és jó szórakozást!
Széles utat, Benzinkutat és az istenért se biztosurat!
Arra jutottunk mindannyian (Kissb és Én ) hogy ha van valakinek indittatása Barcsra jönni és moccozni egy kicsit utána akkor holnap reggel 10:00 kor (+-5 perc) találkozzunk a Baumax melletti Ömv kúton.A balaton most részemről(ünkről) kimaradna,következőre jobb szervezés keretében ( itt nem a társaságot értem akik mennek! ) mehetünk akár oda is mert most eléggé összevissza szanaszéjjel beszéltünk meg mindent és bizonytalan sok ember számára hogy mit akar (a többség Barcsra gondolt,nekem meg mindegy).Ha kérdése van bárkinek akkor elér a 0670/296-40-21 számon emberi 08:00 tól este 21:00 ig.
Ricsiben már nem vagyok biztos...
szóval akkor Balaton vagy Barcs?
ez lett:
SORRRYYYY!
De ebből nem csinálunk problémát (legalább is én)! Tiszta vagyok mert a gyakorlati helyen is lerendeztem mindent! Szóval úgy mond igazoltan vagyok távol!
-Balázs apósa (vtr 1000)
-Balázs és párja (Gsxf)
-Ricsi és párja (Gixx1000)
-Józsi és párja (hayab)
A motorokat csak és kizárólag a beazonosítás miatt írtam le hogy ki kicsoda így talán egyszerübb.
Aki bizonytalan:Attila (zx9r)
-Dzsozé és párja?(a kék színű kopasz hondás gyerek )
-Kissb és párja(yamaha champ ...... ja nem XJ 600 S)
-Én és párom(KAWASAKI ZX9RRRRRRRR )