Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

az esés miatt?
Én meg táppénzen vagyok
én ma SEM dolgozok: éljen az érettségi szünet
Jó reggelt
Jó reggelt? Akkor lenne jó ha nem kellene dolgozni
Amúgy meg nektek is
Jó reggelt Mindenkinek!
Jóreggelt!
szép napot
Május 29.én motorosest Sásdon a 66-os vendéglőnél!
10- órátol kapunyitás sátorálítás, bemelegítés a délutáni programokra
16-órátol vetélkedők, azt követően ünnepéjes eredmény hirdetés.
20-órátol koncertek:
-Szúrópróba
-Qudarc
Belépő:NINCS!
Gyere el és érezd jól magad!
( további események bővitése fenntartva
Sziasztok! A jövő héten lesz Kaposváron, gondoltam közzéteszem ...
a Kaposvár és körny. fórumon találtam
Hello A deknit a héten küldik el,hogy lehet-e hegeszteni,a burkolat szintén zenész...indexre van megoldás.1-2 hét és ujra szol a Kawa
Jobbulást,sajnálom hogy így jártál.De az a szerencse hogy nagy bajod nincs szerencsére,és a mocc is helyrehozható.
Köszönöm uraim!
joreggelt. valaki?
Jobbulást mindkettőtöknek ;)
jobbulást!
Vanyek én mindig dolgozzom
Szia igabo! Térdkalácsbol leszivtak egy kis folyadékot,véreset,zsirosat,a porc sérült,de semmi extra.Most egy kicsit bicegek,de a kawa baja jobban fáj,nem kapok oldaldeknit sehol.Tanulo pénz,félgőzzel nem lehet motorra ülni! ,első gumit idöbe kikell cserélni. Szerencsére kissebességnél történt 50-ről fékezve valamit elszurtam(elbambultam)kormány becsuklott és már döltünk is Én pörögtem mint a büdösbogár a Kawa meg csuszott 10-15 métert
Hát.. most éjszakásnak kellene lennie, és mivel itt ír ezekszerint nem dolgozik. Térdét baszta be "csak" De a többit majd a Misungtól
Hoppá,hoppá.Hát ezzel meg mi történt?Remélem neked nincs bajod!
Még nem dolgoztam,de hétfőtől indul a gálya.Bár nem pihentem igazán ki magamat,rám fért volna még 1-2 nap itthon,de csak pihenésből betegség nélkül .
Nem tudom,hogygitt-e,majd holnapfeltöltöm azt a képet amikor már leszettem.Végig van repedve...
Volt alkatrész ahol mondtam Misu? A dekni meg nem is olyan vészes mint ahogy modtad, ebknt az a sárga nem gitt rajta?
Sziasztok! Mély fájdalommal tudatom,hogy átmenetileg szünetel a motoros szezon!