Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hay.Helyzet skacok?
okézsoké
Pontosan nem tudom, hogy most mennyiért csinálja, de utoljára 2000-2500 Ft volt.
Le is kellett szedni-e az első sárvédőt.
mennyiért csinálja?
Helló.

Én Fehér Bélánál. Vilmos út 5. Elgurulok motorral és ő veszi le, cserélni és centirozza. Meg nem drága.
az index se kötelező nagymotorra:D
vááááááááá high slide. lett valami bajod? mostanába nem forumoztál. motor? nagyon gatya lett? amugy én egész jól vagyok, most egy kis dilemma de semmi több:D
áh ne is mondd. hihetetlen délután azt hittem h frankón begolyozok de már nem zaklat föl, ez van
Ez az index téma üldöz téged.
Pedig most nem is fagy.
-n
Szia!
Nézd meg az adatlapomat!
Van egy jo kép rajta!
Amugy veled mindenn ok?
izzokészlet nem kell, ezt maga a rendőr mondta :)
Ha otthagytad régi a jogsid, autót mindenképp vezethetsz a papírral, amit adtak, és mivel a többi kategória is rajta van már, ELMÉLETILEG motort is. GYAKORLATILAG meg tényleg csak a rendőrön múlik
Vismajor izzó készlet elméletileg nem kell gyakorlatilag meg igen.rendőr kérheti.legalább is nekünk oktatáson ezt mondták
eh kihoztam a motort mosni, de feldölt... kuplungkar, index, idom áááááááá
WP
igen ott hagytam
üdv aki egy motoros csajt megbüntet az jó ember nem lehet
szia vismajor.nem vettem okoskodásnak azért kérdeztem mert nem tudom. de nem értem akkor miért mondják az okmányba hogy lehet vele vezetni meg minek írják rá az A-t is.Na mindegy akkor inkább várok
mmaya én is üdvözöllek Nem szeretnék tul okosnak tünni,de a közlekdésben való részvétel egyik alapja az érvényes jogositvány,amit az okmányiroda ki ad az nem az....bár ők azt mondják,hogy vezethetsz vele,csak a rendőr hangulatán mulik,hogy mit reagál erre.(Megnem nevezzett rendőrségi forrásbol)
Tegnap majdnem megjártam.Az egyik kereszteződés után az előttem haladó autós a drága hírtelelen gondolt egyet és lefékezett hogy kiengedje a kikanyarodó sávból a másikat.Izgi volt.
Sziasztok Gumi ügyben: Szlőrincre vittem szereltetni kiszedte guma le guma fel centir vissza szerel 3000huft.Szerintem közép ár... Tegnap voltam gurulni Szigvár-Pécs-Kovácsszénája-Orfü-Mszék_Sásd-Pécs-Szigvár.Jó volt és rendőr mentes.Izzo készlet ügyben utána nézek mert kocsiba nem-,de motorba,ugy emlékszem,kell.Az uj jogszabályt olvastam v.melyik Mrevüben
Köszi Dzsozé!
Sziasztok!Köszi az infót a jogsiról.Most nem tudom mit csináljak,nem szeretnék kockáztatni ha már eddig eljutottam.Mondjuk így városba még nem állítottak meg.
én is távozom ... jó8! all