vááááááááá high slide. lett valami bajod? mostanába nem forumoztál. motor? nagyon gatya lett? amugy én egész jól vagyok, most egy kis dilemma de semmi több:D
Ha otthagytad régi a jogsid, autót mindenképp vezethetsz a papírral, amit adtak, és mivel a többi kategória is rajta van már, ELMÉLETILEG motort is. GYAKORLATILAG meg tényleg csak a rendőrön múlik
szia vismajor.nem vettem okoskodásnak azért kérdeztem mert nem tudom. de nem értem akkor miért mondják az okmányba hogy lehet vele vezetni meg minek írják rá az A-t is.Na mindegy akkor inkább várok
mmaya én is üdvözöllek Nem szeretnék tul okosnak tünni,de a közlekdésben való részvétel egyik alapja az érvényes jogositvány,amit az okmányiroda ki ad az nem az....bár ők azt mondják,hogy vezethetsz vele,csak a rendőr hangulatán mulik,hogy mit reagál erre.(Megnem nevezzett rendőrségi forrásbol)
Tegnap majdnem megjártam.Az egyik kereszteződés után az előttem haladó autós a drága hírtelelen gondolt egyet és lefékezett hogy kiengedje a kikanyarodó sávból a másikat.Izgi volt.
Sziasztok!Köszi az infót a jogsiról.Most nem tudom mit csináljak,nem szeretnék kockáztatni ha már eddig eljutottam.Mondjuk így városba még nem állítottak meg.
Le is kellett szedni-e az első sárvédőt.
Én Fehér Bélánál. Vilmos út 5. Elgurulok motorral és ő veszi le, cserélni és centirozza. Meg nem drága.
Pedig most nem is fagy.
Nézd meg az adatlapomat!
Van egy jo kép rajta!
Amugy veled mindenn ok?