Sziasztok! Az lehetséges,hogy találkoztunk volt szerencsém pár betegszállítóhoz amióta ott vagyok. Tegyél fel magadról ide képet arc alapján biztos beugrik hamár láttalak.
Két asszony két gyerek Valaki bélyeget gyűlyt... Eszi a fene,hogy nem bir már beöltözni,ugyhogy gyalog-gallop De még van vagy 2 hét hivatalossan.Ha mégérkezik gurulok egy tisztelet kört nekik
Há nehogy máááá akkor akarjon szülni amikor te motorozni mennél .Ne hagyd elkanászodni mert a fejedre nő a végén.Első a motorozás aztán majd ha hazaértél akkor szülhet .....Hová tart ez a világ
Akkor nem te voltál.Lehet más ment egy kört a motoroddal.Nézd meg a helyén van e .
Pihenőnél találkoztunk Karterral és Mayával,aztán még 10 percen belül jöttek vagy tizen (Józsiék,Attila,Balázsék,Katica stb stb stb-most nem sorolnám).Aztán hárman lementünk Orfűre,rá 10 perc múlva meg jöttek a többiek.Máshol nem voltunk csak vissza pihenő felé és haza.Lightos kört mentünk,következőre remélem majd többet is tudunk menni de most hamar elkezdett csöpörögni meg késő is volt már kicsit.
Na Én nem vártam senkire,lévén az időjárás kiszámithatattlan,ugyhogy Szigvár-Pécs-Sásd-Pécs-Szigvár karika megvolt 13 óráig.Mmaya szerintem mi már találkoztunk a Tímárba(betegszálító vagyok)Széles utat,gumi fákat,viggyázzatok Magatokra!
A hétvége pocsék volt, nem igazán motorosbarát.
06/309043541
Pihenőnél találkoztunk Karterral és Mayával,aztán még 10 percen belül jöttek vagy tizen (Józsiék,Attila,Balázsék,Katica stb stb stb-most nem sorolnám).Aztán hárman lementünk Orfűre,rá 10 perc múlva meg jöttek a többiek.Máshol nem voltunk csak vissza pihenő felé és haza.Lightos kört mentünk,következőre remélem majd többet is tudunk menni de most hamar elkezdett csöpörögni meg késő is volt már kicsit.