Ha esetleg amúgy van itt valaki majd közülünk aki konkrétan biztos magába és megy valahova akkor leírhatná hogy hova.És akkor mindenki tudná hogy hova érdemes menni-hol milyen a társaság-kinek mi az elképzelése .
És hogy hova?Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Na.Most beszéltem a Dzsozéval.Ő nem biztos hogy jön .Akkor most viszont azt sem tudom hogy ki az aki jönne/menne-mert nem is tudom konkrétan (és ő se) hogy mikor merre mennénk/mennének.Ha bármilyen infót tudok akkor mindenképpen jelzem-remélhetőleg 1-2 órán belül.Elvileg menni megyünk de hogy mik a tervek ?
A z a szerencséje szegénynek hogy nem te vagy mi ?
Az ember már nem is fórumozhat nyugodtan mert mindenhol a tanárába,oktatójába,főnökébe,barátnőjébe botlik. HÁT HOVÁ TART EZ A VILÁÁÁÁÁÁG . Már a sportmotor.hu-n se lehet nyugodt az ember ?
Hoppá,hoppá,hoppá.Krisztián,Krisztián.
Asszem kezdhetsz gondolkodni az évismétlés lehetőségén .
A gép elött ülünk gyakorlat helyett ?Asszed ide nem ér el a tanárbácsik szeme te huncut ?
Tommy.Régebben beszéltünk egy Barcson lévő programról (motorostalálkozó szerű-plakátot mint látom mllékelte a Roli) és pár napja szóbajött egy Pécs-Balaton-Pécs túraszerű motorozás is.Ha gondolod akkor gyere te is,minnél többen megyünk szerintem annál jobb lesz a buli .
Azt amúgy most én se tudom mi lesz az utiterv de nem is érdekel igazán,lényeg hogy mennyek motorral valamerre.
ha Balaton felé mentek normális tempóban akkor az is érdekes lehet...
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Balaton vagy Barcs?
Barcs vagy Balaton?
Az ember már nem is fórumozhat nyugodtan mert mindenhol a tanárába,oktatójába,főnökébe,barátnőjébe botlik. HÁT HOVÁ TART EZ A VILÁÁÁÁÁÁG . Már a sportmotor.hu-n se lehet nyugodt az ember ?
holnapról valami? jó időt megrendelted már?
ha a gyakorlati hely nem jelzi, hogy nem volt ott, akkor nem is tudunk az esetleges hiányzásokról.
Asszem kezdhetsz gondolkodni az évismétlés lehetőségén .
A gép elött ülünk gyakorlat helyett ?Asszed ide nem ér el a tanárbácsik szeme te huncut ?
Tommy.Régebben beszéltünk egy Barcson lévő programról (motorostalálkozó szerű-plakátot mint látom mllékelte a Roli) és pár napja szóbajött egy Pécs-Balaton-Pécs túraszerű motorozás is.Ha gondolod akkor gyere te is,minnél többen megyünk szerintem annál jobb lesz a buli .
Azt amúgy most én se tudom mi lesz az utiterv de nem is érdekel igazán,lényeg hogy mennyek motorral valamerre.
nem gyakorlaton kéne lenned?
Megpróbálom összehozni, hogy ott tudjak leni!
Ricsit így már sejtem, hogy ki. Azt hiszem, a bátyja osztálytársam volt,még azokban az időkben, amikor a kerék fából készült és kocka alakú volt
Itt a rendezvény plakátja!
Igabo! Megnéztem az akksimat 6Ah 80A. Méretei: hossz 145mm szélesség 83mm magasság 105mm. Ha ilyened van akkor elboltolhatjuk!