Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Elvileg nekem jó a 16:00 a Budai tesco parkolónál de 15-15:30 között akkor még eggyeztessünk itt hogy a többieknek is jó e az időpont illetve a hely..Többieknek akik jönnének
pte-s voltam de én szombathelyen jártam suliba
nyugi vismayor ez így szokott lenni,de nem lehet hinni az előrejelzésnek minden nap változik,úgyhogy lehet hogy keddtől ugyan ilyen idő lesz.16-kor a budai kistesco parkolónál?
Nem voltatok gyakorlaton v.valami a pte-n?
Tímár u. szoc. otthon
Jóreggelt! VisMayor én nem bírnám ki két hétig de ahogy nézem ma azért viszonylag jó idő van
Szia!
Én mennék, ha normális idő lesz. Hogy merre azt nem tudom.
hali!
"nyári" szünet van

15 fok és szinte mindig borult az ég
hol itt a nyár?
kérek
Jóreggelt.Elvileg ma jó időnek néz ki.Ha gondoljátok F1 után mehetünk valamerre eggyet.Ha megfelel akkor kéek tippeket hogy pld 16:00 ...........hol.......

Persze csak ha nem kezd el esni az eső 15:40 től
Jo reggelt Időjárás előre jelzés:Metnet.hu:este várható eső,addig csak felhős változékony idő!Kedden,mivel már nem leszek szabin,tiszta napos idő,26 fok várható!Na ez a méreg nem a cián....
Hali.Amúgy nagy titok ha megkérdezem hogy merre dolgozol?Kicsit ismerős vagy most hogy jobban megnéztem a képeidet (itt és máshol is).
Hello mmaya! Kitartás,ennél szarabb már nem lehet.Én már 2 hete nem hoztam ki a garázsbol De majd megnézem az előre jelzést,talán holnap....Most már hiányzik
látom mindenki bedobta ma a szunyát további jó pihit mindenkinek!
ilyenkor nem is lehet mást csinálni,jól tetted.én is aludnék de nem megy.én holnap déltől kb ráérek
na esőbe is kipróbáltam a mocit.de legszivesebben kihagytam volna,nem hiszem el hogy 2 órára se tud elálni az eső
Hali Olyan szar az idő,hogy idegből szunyáltam eggyet Holnap reggeltől 16 óráig jó vagyok Egyetértek,ha nem lenne motorom,már áprilistol karcolnánk a 30 fokot
ááááámen én délutántól estig ráérek
ez nálam is így szokott lenni,most még rosszabb,hogy éjszakás vagyok jobban ráérek napközbe erre ilyen az idő.áááá...nem lesz idén rendes nyár max egy két napra
Ne aggódj reméljük holnapra jobb lesz az idő és megyünk eggyet valamerre
felhős
nem megyek.megyek kertibe max egy kört,megnézem a rokonságot.
Ez így van.Mikor melózok akkor 45646 fok meleg van és süt a nap ezerrel.De délutánonként felfős lesz az ég.....A hétvége meg szabályszerűen péntek délutántól hétfő reggelig esős , hideg , szar!És ez így megy hónapok óta..
nem tom mit csináljak megőrülök ettől az időtől.lassan egy olyan nap nem tellik el úgy hogy ne esne az eső.persze amíg nem volt motorom addig 40 fok meleg volt most hogy van most esik állandóan
Jaja.Tegnap mi is voltunk a Dzsozéval Orfűn és nagyon sok helyen dzsuvás volt az út.És még tuti az is hogy csurom víz arra minden.Úgyhogy ha mész akkor nagyon nagyon óvatosan !