Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

A Ferit lehet hogy nem ismered látásból sem,nemrég vette a moccot.
A Feri az egy komlói srác cbr 600 f2 je van és Dzsozé egy cimbije-és egy tök jó fej srác akivel lehet haverkodni .A Ricsi meg a konkurenciám volt tavaly-"ez persze csak vicc volt"-gsxr e van pihenőnél szokott lenni,tavaly elég sokat mentek a Dzsozéval moccozni(a Józsiékkal-hayabusa-motorozik állandóan mostanság).Szerintem ő is normális gyerek,bár nem ismerem én se nagyon,párszor beszélgettem csak vele-nincs igazán negatív tapasztalatom vele sem. Szerintem jó lenne a társaság ha azok jönnének akiket a Dzsozé mondott nekem.Szerintem gyere ha gondolod te is.
Gábor!
"Feri,Ricsiék " ők kik? vagy csak a polgári nevüket nem ismerem?
Hali.Sajnos már nincs meg.Már másnap elvitték és mivel nem kereskedek üzletszerüen vele nincs is több belőle csak a sajátom.De itt a neten tudsz rendelni (ára + postaköltség ami 1690 Ft-ezt kalkuláld bele ).

Amúgy nagyon jó minőséget csinál szerintem,még sötét plexin keresztül is.Én ennyiért csak javasolni tudom ha van rá igényed,szerintem nem bánod meg ha rendelsz te is belőle.
Sziasztok
igabo ha megvan még a kam.Irj néhány adatot légyszi felbontás képsebesség stb köszi
oké, jól hangzik...
Barcs majdnem útba esik Balaton fele ..
Szép napot Mindenkinek!
Szombaton ha jöttök Barcsra jelezzetek!Mi tuti megyünk a motorostalálkozóra!
Ja igen,Barcsról is beszéltünk,ki is ment a fejemből.Na akkor majd meglátjuk mit mond a többség hogy hova is akarnak menni.Én abszolút sodródom az árral.....
Hali.Háááá neked szóóól csájjje.

Elvileg Dzsozé,Balázs,Feri,Ricsiék és még nem tudom ki.A dzsozé szólt nekem is tegnap,nem én szervezem a gurulást,állítólag lesz valami honda tesztlehetőség (ha szerencsénk lesz és tududnk motort foglalni ott gyorsan) és amellett a lényeg a motorozás lenne.A tempó meg szerintem baráti lesz,nem hiszem hogy bárki is 200 al akar majd túrázni-gondolom én
9775 hsz nél van infó róla..
ez kinek szólt?
balcsi= Balaton? az a randa nagy tó? oda szeretnél menni?
kikkel? mekkora tempóval?

Barcson lesz valamilyen jótékonysági motoros összejövetel, oda terveztük, hogy elmegyünk...
Szombaton nem jöttök jó idő esetén balcsira egy kört motorozni?
Hy.Very good .
hy!
what's up?
Good morning everybody !
Nagy a csönd
Rossz pénz nem vész el
Heló
Hétvégén rádirok, mert kollégista vagyok, mostis infó óráról írok....innen még az adatlapodat sem tudom megnyitni..
ok
nemtom, megbeszéljük...most úgyis kimegyünk, csütörtökön
Tamás!
szép az xj, meg olcsó is
nem boltoljuk el a plexit róla? oda adnám az enyémet, meg kis pénzt..
Temég éééész?
HalihÓ! Köszi szépen megvagyunk
Sok a meló meg úgy néz ki költözünk is szóval van idegroham bőven
Hali Fire.Helyzet?Minden rendben van veletek ?
Hali! Nekem van egy Oxtar TSC Evo csizmám a méretedben. Egy szezont használtam. Dobozával,számlájával eggyütt eladó. Képeim között valamennyire látszik,ha érdekel keress meg.