Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia!
Az Orfűi út még tuti nem száradt fel. Az erdőben nagyon lassan szárad. És csak óvatosan mert egy helyen tegnap is vastagon állt a dzsuva, még a multkori eső óta!
kertibe már száraz az út
ma nem hinném hogy ki fog sütni a nap de lehet hogy én leosonkodok orfűre egy kicsit szép óvatosan.az közelebb van
ma van az utolsó nap,most néztem a neten
A Bóly-i tali mikor lesz?
A 250-300 csak vicc volt ám, nem is szabad annyival menni mert veszélyes.
Hali.Nem túl jó az idő,sokfelé vizes még az út is .Ha nem javul az idő melegebbre-szárazabbra akkor én ma kihagyom a gurulást ,de remélem kisüt a nap és akkor mehetünk .
ha az idő engedi nekem jó ma délután is meg holnap is akár.ma buli van orfűn is elméletileg
akkor mentem felnicsíkot venni tegnap délután azzal ügyködtem itthon,most még csinibb lett a suzi
250-300-at vhogy nem szeretném kipróbálni,nem vagyok lassú de egyenlőre nem száguldozok.még szokni kell a motort meg a forgalmat,meg a forgalomnak is engem
egy új tipp!nincs kedvetek lemenni bólyba a motoros talira?én úgy mennék még nem voltam ilyenen és annyira nincs is messze
sziasztok köszi szépen,igen az valószínű hogy én voltam. minden nap ha tehetem egy kicsit megyek vele,imádom.én cordura ruhára gondoltam leginkább mert én pályázni nem megyek egyenlőre de a bőr cuccok is tetszenek ha viszonylag normális elérhető áron van.ezt a shox női kabit találtam eddig ami tetszik meg hozzá nadrágot,de még nézelődök majd.
Szép estét Mindenkinek!
Sajnos csak most kerültem gépközelbe,reggel óta!
Gabó úgy tűnik hogy én az emberek kis részéhez tartozok! (szerencsémre)
Abban a szerencsés helyzetben vagyok hogy a munkaidőm 11:45kor kezdődik,ezáltal ráérek 10körül kelni,ha csak nincs valami előre betervezett délelötti program!
Mmaya,Mymy,gratulálok mindkettőtöknek az új mocikhoz!
Mmaya,Gabó a korai kelésért viszont nagyon nem irigyellek titeket!
Ez a hétévge nekem sajnos tutira kilőve!
De ha lesz valami "fórumos" gurulás jelezzetek!
Ha időm engedi én is szívesen csatlakoznék!
Jó éjszakát Mindenkinek!
Akkor irjon aki menne eggyet valamerre , hogy kinek mikor lenne jó .
Holnap délután elméletileg jó vagyok egy karikára Idő+gyül.helyről irjatok reggel nézem.Csak az idő legyen jó
Shox.Ebben az árkategóriában amiben van nem rossz a shox márka.Nyilván vannak sokkal jobb ruhák is , de nyilván nem ezért a pénzért.Mint Dzsozé barim mondta az sem mindegy hogy bőrt van Cordurát veszel-sem árban,sem esésnél/csúszásnál-és az is kérdés hogy mire szeretnéd használni.Túrázáshoz,lassabb tempóhoz szerintem jobb a cordura cucc/szellőzés-kényelem stb/ de pályázáshoz és nagyobb tempóhoz jobb a bőr.Tájékoztatlak hogy 250-300 nál már tök mindegy milyen ruha van rajtad-ezt soha ne próbáld ki !A bőr overálomban nekem nagyobb a biztonságérzetem mint a cordura ruhámban.Érdemes lenne a spool ruhák közt is keresgélni-én jobbnak gondolom mint a shoxot-de lehet hogy tévedek.Ami még megfontolandó a keveset használt de használt ruha.Ki lehet fogni és ha ki van mosva senki nem mondja meg hogy nem újonan vette az ember (van aki 1 szezon-6-8 hónap max és csere újra) , viszont fél/harmad árban is megúszhatod.Ez egy regény lett
Hy mmaya.A képeiden néztem,jóféle mocc,grat hozzá .Akkor ha gondolod -meg mindenkinek szól! -akkor eggyeztetünk és mehetünk egy karikát valamerre elvileg.
Drávafokra folyamat járok motorral rokonokhoz az út sz.vártól fokig sok helyen szar.Viszonzt Pécsről Sz várra jó , de ezen a szakaszon csak nagyobb tempóval szeretek menni,a 80-100 idegesítő ennyire egyenes szakaszon.
Hy DZS.Hazaértél rendben?
Hali Multkor probáltam:Szigvár-Pécs-Harkány-Vajszló-Sellye-Szigvár.Az ut elég"jó",kevés forgalom,hosszu egyenesek érdekes kanyarok.Drávafokig ujszerü aszfalt,utána kb 20 km Szigvárig szar,de vissza is lehet fordulni
ups elrontottam probiker
szia mmaya én ma láttalak az uj motoroddal szép gratula hozzá a mora feri utcából kanyarodtál urán felé 16 30 körül a sox cucok szerintem nem rosszak az öcsémnek olyan kabátja van elég vastag az anyaga meg a fazonya is tök jo nekem istenitették a spoolt azt az elsö méteren lefoszlott rólam amikor elpereceltem ja ténleg bört akarsz vagy cordurát ? hát tudod a bör al egjobb és kilehet fogni tökjo áron az aproban találsz probájkert 66 e körül uj elég jol néz ki ha gondolod nézd meg
na a százhusz körüli tempo az nekem is okés, irjatok h mikor meg hova üdv WP
láttad az új motoromat?egy hete vettem nézek motoros ruhát most mert az még nincs mi a véleményetek a shox márkáról?
Harkány fele még nem voltam mocival nekem az is jó.nekem eszembe jutott balcsi is de az elég hosszu út.eszembe jutott hogy akkor este dolgozok úgyhogy nekem jó a harkány.a csajnézegetést meg meghagyom neked
Na látod Roli.Egy élő példa aki 6-ra jár dolgozni .Na látod látod mi az hogy szar felkelni 8-8:30 körül.