Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

http://www.gyorimotorosok.hu/images/program.pdf

Hátha érdekel valakit
Hay.Tudja valaki milyen motoros baleset volt ma reggel az árkádnál vagy kertv.környékén?
OK, az nem gond, engem úgyis a 2002-es érdekelne.
vanvan. jó kis kétrészes na majd holnap. majd nézelődök azt ha van valami szólok. helló jó8
a szia meg lemaradt
Na,de megyek:etetés van. Te meg gondolkodj mire lenne szükséged,juliusban megyek megint. Nézd az e-bay-t,aztán szolj!
Néha ki lehet nagyon olcson fogni itt dolgokat! A börruha is fontos ám! Van már?
Szal elöször ne a kipufban gondolkodj!
Na,
180 kétütem. na az a nyami vagy egy atom hullába tuningolt valami kis szutyok ami 60 kiló meg 13 lóerő
ja,meg amire rá vagyok gerjedve az a robogo:mindig volt,de a legutobbi 2 évben valahogy elmaradt.gillera runner 150-es,nyam
meg kényelmes is. egyszer volt faternál a legdurvább full extras harley. mentem vele egy kört, világitottam mint egy karácsonyfa, de üvöltött a rádió 1 és belle voltam dögölve a bőrfotelba.. isten. csak majdnem eldőltem mert vagy 450 kiló
egy cimbim az 1000-es suzi után vett egy nagy harley-t.a sulya vagy 10 mázsa,de olyan könnyü tolni,meg menni is vele,nem hittem volna csak ne kelljen vele kanyarodni,mert minden leér
mi tegnap 170 et mentünk, de énis elfáradtam. meg agyba is lemerültem. de kezdek beleszokni. hát midnneki öregszik. vegyél inkább egy goldwingot
ma mentem kb 200 km-t és kezd izomlázam lenni .pedig télen néha tornáztam is .lehet öregszem?
a stunt engem se vonz. csak a sport. 50 esbe volt supermotom, igaz nem oylan mint a nagy de nem az én világom. 750 (L)
az nem az én világom. ha annyi idös lennék mint te,akkor én supermotyoznék!irtora tetszik,de még életemben nem probáltam,meg van bennem egy csomo beidegzödés,nem tudom mi lenne,ha kanyar elött kiülnék
jaja. nem 300 hanem 399. de akkor ugyis tudod. isten volt
en is láttam valamit a centrum parkolojában stunt bemutato?
jah trényleg tegnap hatalmasat motoroztunk. istenkirály volt. valaki tett is fel képet valahol a 300. oldal körül
jövöre jön az uj ki. a legujabb 5-ös is nagyon szép ám végül is sok szép auto van
Na,de motorouuznk,elvégre ez egy motoros forum!
ma láttam a legujjabb a6 ot. kombi, hó fehér, nagy s lineos króm sűrű hűtőráccsal.. hát gyönörű
persze,én is arra gondolok:egy-max két éveset szoktam venni.utánna már nem olyan magas az amortizácio
2006 utánni A6 akart lenni
hát én egy 06 utánni 06 ra racsuzsnék. mondjuk egy S-line ra.. az naogyn isen
nem tetszik,ha bmw akkor 3-as max. az 5-ös.igazán az a6 tetszik,csak én se vagyok egy klicsko és szerintem hülyén nézek ki benne .szal lehet maradok az a4-nél.
sztem birja.. jo kis tocsi az. de lehet én valami x6 ot ujitanék
már sok km van benne,nem akarom,hogy nálam haljon meg