Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát még én sem tudom merre.Ennyire előre sohasem tervezek.Szerintem itt a környéken valamerre,harkányi fagyizás,orfűi nézelődés (nézhetnénk eggyütt a csajokat ) vcagy valamerre egy kis mászkálás motorral.Ha van ötleted ne fogd vissza magadat...
Jaja.A kutya féle cucc.A taxis atinak a kocsiban van,nála működik.
3 rendőr ismerős szerint is működik mivel már tudja a cs103 lézert is blokkolni.Én most hétvégén keresek 1 trafit és kipróbálom jelez ill. működik e.A neten sok tesztvideó van róla ahol szintén működik a cucc.Ha meg szeretnéd nézni akkor meg összefutunk valamerre.
én 6-ra járok dolgozni,ki lenék békülve a 7:30-as keléssel
sziasztok.igen az a tempó még okés hosszabb túrára gondoltál vagy csak itt a környéken motorozni?
Szia!
Ez a Kutya féle szerkezet Dunaújvárosból? Próbáltad már élesben?
Ha lehet valamikor szeretném megnézni! Esetleg a hétvégi guruláson, ha összejön.
Hát pedig az emberek nagy része (kivéve téged ) korán szokott kelni.Én minden nap 6:30 kor majdnem de halottam már olyat is aki 6 :00 ra jár dolgozni .De hát .......

Velünk amúgy minden o.k.-a héten zalakaroson voltunk pihenni de már itthon vagyunk.Én is mennék már többet moccozni , remélem eljön a jó idő és akkor kezdődik a szezon...
A korai kelésen kívül nincs baj!
De már ez is elég nagy baj hogy már fél 8kor kiugrasztottak az ágyból!
Legalább lenne jó idő,ha már ébren vagyok!
Tudnék menni egy kört,ezen a héten kb 25km-t gurultam,de azalatt is sikerült magam megcsipetni egy darázzsal!
Veled mi a helyzet?Minden rendben felétek?
Jó reggelt Roli.Korán keltél.Baj van ?
Hy Vismayor.Én csak 1 rövidebb 1-200 km-re gondoltam normális tempóban,néha néha meghúzva egy kicsit.De hogy merre hova az .......Várom az ötleteket.
Hát ja.A sportmotoros dolog az izgi és jó érzés.Fekszel a moccon,húzod a gázt és megy is és van szélvédelem amit te hiányoltán a gsr-en.Örülök hogy tetszik és nem bántad meg így elsőre a cserét .
Jó reggelt Mindenkinek!
Hy Tamás.Jaja.Elmegyek 4 napra és megáll az élet .Gondoltam megduplázom a 4 napi hgozzászólás összegét 3 perc alatt .
Hali.Nem ciki a kezdő tempó ne aggódj emiatt.Álltalában 100-120 körüli tempónál nem nagyon megyünk gyorsabban,az meg szerintem neked is lazán megy.
Sziasztok.Jövö hétvégén,vagyis egy hét mulva megyünk párommal Erdélybe.H valakinek kedve van hozzá,csatlakozhat.Cuccokat auto hozza,Helyeket ismerjük mind tenyerünket,na meg motoros találkozo is lesz Kézdivásárhelyen.Ha valakit érdekel:katona_boti@hotmail.com-ra várom jelentkezését.
Hali mindenki.Írtam nemrég hogy lenne egy 3 napos Horvát kiruccanás.Nos jövő héten vagy utána lenne aktuális a dolog.Ha valakit érdekel az szóljon
Halli Mizu Vanyek,elvitték az SV-t?Igabo milyen turára gondoltál?Kezdő,halado vagy félörült ?
Szia. A GSR nagyon jó kis motor kényelmes, turás, sportos könyü vele mocizni. De a Gigxer nem gondoltam volna hogy enyivel jóbb annak aki szerete a sportos motorozást. Nagyon keveset mentem még vele talán 100km-tert de egyre jobban tetszik. Azért valamit nagyon eltalált a Suzuki.
Szia. Köszi nekem is nagyon tetszik, ma kicsit kostolgattam, finom.
további szép estét mindenkinek!én megyek dolgozni
mymy.szép az új moci
én mennék hétvégén vmerre a társaság is jól jönne végre persze ha az illetőnek nem ciki az én kezdő tempóm
szijja igabo
Hát a tempójában túra de mivel az idővel harcban állsz ezért verseny!
Hi Gabo..látom, jól elszórakoztatod magad.. Nem pörög a fórum újabban...
Ez a "motoros túraverseny" a manTT szép elnevezése?Mert akkor megyünk ám de hirtelen .De most komolyan,túra vagy verseny?