Hát még én sem tudom merre.Ennyire előre sohasem tervezek.Szerintem itt a környéken valamerre,harkányi fagyizás,orfűi nézelődés (nézhetnénk eggyütt a csajokat ) vcagy valamerre egy kis mászkálás motorral.Ha van ötleted ne fogd vissza magadat...
Jaja.A kutya féle cucc.A taxis atinak a kocsiban van,nála működik.
3 rendőr ismerős szerint is működik mivel már tudja a cs103 lézert is blokkolni.Én most hétvégén keresek 1 trafit és kipróbálom jelez ill. működik e.A neten sok tesztvideó van róla ahol szintén működik a cucc.Ha meg szeretnéd nézni akkor meg összefutunk valamerre.
Szia!
Ez a Kutya féle szerkezet Dunaújvárosból? Próbáltad már élesben?
Ha lehet valamikor szeretném megnézni! Esetleg a hétvégi guruláson, ha összejön.
Hát pedig az emberek nagy része (kivéve téged ) korán szokott kelni.Én minden nap 6:30 kor majdnem de halottam már olyat is aki 6 :00 ra jár dolgozni .De hát .......
Velünk amúgy minden o.k.-a héten zalakaroson voltunk pihenni de már itthon vagyunk.Én is mennék már többet moccozni , remélem eljön a jó idő és akkor kezdődik a szezon...
A korai kelésen kívül nincs baj!
De már ez is elég nagy baj hogy már fél 8kor kiugrasztottak az ágyból!
Legalább lenne jó idő,ha már ébren vagyok!
Tudnék menni egy kört,ezen a héten kb 25km-t gurultam,de azalatt is sikerült magam megcsipetni egy darázzsal!
Veled mi a helyzet?Minden rendben felétek?
Hát ja.A sportmotoros dolog az izgi és jó érzés.Fekszel a moccon,húzod a gázt és megy is és van szélvédelem amit te hiányoltán a gsr-en.Örülök hogy tetszik és nem bántad meg így elsőre a cserét .
Sziasztok.Jövö hétvégén,vagyis egy hét mulva megyünk párommal Erdélybe.H valakinek kedve van hozzá,csatlakozhat.Cuccokat auto hozza,Helyeket ismerjük mind tenyerünket,na meg motoros találkozo is lesz Kézdivásárhelyen.Ha valakit érdekel:katona_boti@hotmail.com-ra várom jelentkezését.
Szia. A GSR nagyon jó kis motor kényelmes, turás, sportos könyü vele mocizni. De a Gigxer nem gondoltam volna hogy enyivel jóbb annak aki szerete a sportos motorozást. Nagyon keveset mentem még vele talán 100km-tert de egyre jobban tetszik. Azért valamit nagyon eltalált a Suzuki.
3 rendőr ismerős szerint is működik mivel már tudja a cs103 lézert is blokkolni.Én most hétvégén keresek 1 trafit és kipróbálom jelez ill. működik e.A neten sok tesztvideó van róla ahol szintén működik a cucc.Ha meg szeretnéd nézni akkor meg összefutunk valamerre.
Ez a Kutya féle szerkezet Dunaújvárosból? Próbáltad már élesben?
Ha lehet valamikor szeretném megnézni! Esetleg a hétvégi guruláson, ha összejön.
Velünk amúgy minden o.k.-a héten zalakaroson voltunk pihenni de már itthon vagyunk.Én is mennék már többet moccozni , remélem eljön a jó idő és akkor kezdődik a szezon...
De már ez is elég nagy baj hogy már fél 8kor kiugrasztottak az ágyból!
Legalább lenne jó idő,ha már ébren vagyok!
Tudnék menni egy kört,ezen a héten kb 25km-t gurultam,de azalatt is sikerült magam megcsipetni egy darázzsal!
Veled mi a helyzet?Minden rendben felétek?