Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

mi bajod van vele? adok cserébe egy astrát nemjó? ugyan ilyet akarsz csak nagyobba?
ha,mellette is döntenék,talán jövöre .idén ki kellene az autot cserélni
jolvan. utánfutón huzd haza a gixert azt akkor veretünk egyet. csak nem s1000rr lesz?
most pénzgyüjtés van tudod akkor kell ütni a vasat amikor meleg .ha majd lesz egy kis szabadidöm,de nyáron majd beszámolok rola otthon
értem. hát ugyse mostanába lesz csere, csak kiváncsi voltam egy elfogulatlan véleményre. és az s1000rr re mikor mész rá?
az r1 nagyon kezes,könnyü döntögetni,utcára super,elhiteti veled,hogy egy jobb napon ki tudod motorozni.a nagyon istenitett motorja szerintem elég gagyi:vibrál mint az állat,az én 750-em is megy ugy .mindennel(köridömérö,ganganzeige)fel van szerelve,de az elado sem tudta megmutatni,hogy mivel kapcsolhato .szal nem egyszerü.
gixxer:na oda kell suly,mert kicsit nehézkes,a yamaha könnyedségét nem érzed.a motorja-váltoja,na az tökéletes!nekem jobban is tetszik mint a yam,de mert olyan hayabusásan lehet kanyarodni vele,letettem rola ja a suziban is van köridömérö meg motor modi,meg mindenféle kütyü,ami jo ha van de én nem használom
lejebb leirtam mik számitanak kb
mivel nem vagy egy dalia ,az r1.van 2 kereke motorja is,de nem megy mint állat .arra a gixxer a jobb.
azt hittem komolyan kérded
nemtom. futómű, motor, teljesitmény, hang, ár, meg hgoy milyen extrákat ad
legyen motorja meg két kereke meg egy kormány. és menynen mint az ááááááááááááááálat
nem olyan egyszerü,neked mi fontos egy motorban?
ejj.. és akkor mész ilyen elektrosokkos lószarra? amugy mi a jobb k9 gixer vagy az eriggy?
dehogy,a vasak kint vannak már kezemböl-lábambol .
a cigiröl leszokás a problémám
hát micsinálsz? uj kezet varratsz magadnak? magyarországon csak 3 hónapot kell várni
de épp ezért senkinek nincs feles.
majd egy évet vártam az idöpontra
az nem baj,ez is tök gyári
az kár. biztos lemondanám az orvost
nem tom,arrol nem irtak,csak hogy jelentkezhetek
ee. itt pécsen csak 1-2 k8 van és azok is tök gyáriak
nincs valami cimbidnek k8-9-re,balos kormánycsutkája mindennel?
600-750-hez?nekem van két jobbos gázbowdennel,kapcsoloval mindenestöl! az egyiket el kéne cserélni egy jobbosra.
menynit kell befizetni?
kaptam meghivot a 300 mérföldes hockenheimringire mai 4.-én! de nem tok menni,akkoorra van terminem a dokinál .
meg kéne még két motoros akik stabilan tudnak menni,de egy mindenképp.egyszer azon pedig el kéne indulni.
sokminden ötletem niuncs amugy. majd ha egyszer lesz pénz akkor veszek pályaidomot, meg kipufogot..