az r1 nagyon kezes,könnyü döntögetni,utcára super,elhiteti veled,hogy egy jobb napon ki tudod motorozni.a nagyon istenitett motorja szerintem elég gagyi:vibrál mint az állat,az én 750-em is megy ugy .mindennel(köridömérö,ganganzeige)fel van szerelve,de az elado sem tudta megmutatni,hogy mivel kapcsolhato .szal nem egyszerü.
gixxer:na oda kell suly,mert kicsit nehézkes,a yamaha könnyedségét nem érzed.a motorja-váltoja,na az tökéletes!nekem jobban is tetszik mint a yam,de mert olyan hayabusásan lehet kanyarodni vele,letettem rola ja a suziban is van köridömérö meg motor modi,meg mindenféle kütyü,ami jo ha van de én nem használom
nincs valami cimbidnek k8-9-re,balos kormánycsutkája mindennel?
600-750-hez?nekem van két jobbos gázbowdennel,kapcsoloval mindenestöl! az egyiket el kéne cserélni egy jobbosra.
kaptam meghivot a 300 mérföldes hockenheimringire mai 4.-én! de nem tok menni,akkoorra van terminem a dokinál .
meg kéne még két motoros akik stabilan tudnak menni,de egy mindenképp.egyszer azon pedig el kéne indulni.
gixxer:na oda kell suly,mert kicsit nehézkes,a yamaha könnyedségét nem érzed.a motorja-váltoja,na az tökéletes!nekem jobban is tetszik mint a yam,de mert olyan hayabusásan lehet kanyarodni vele,letettem rola ja a suziban is van köridömérö meg motor modi,meg mindenféle kütyü,ami jo ha van de én nem használom
a cigiröl leszokás a problémám
600-750-hez?nekem van két jobbos gázbowdennel,kapcsoloval mindenestöl! az egyiket el kéne cserélni egy jobbosra.
meg kéne még két motoros akik stabilan tudnak menni,de egy mindenképp.egyszer azon pedig el kéne indulni.