Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Na.Kész vagyok .Valaki hétvégén valamerre?.
mmaya.Sziiiiiiiiiiijjjjjjjaaaaa .
Hvg:Az biza 45 db ezresbe fog kerülni (vagy 90 db 500-ba stb stb).Most akciós a laserpro 2 itt a neten 35000 ért.Ezért vettem én is,ezzel van esély a fizetésmentesítésre az államkasszába.És ennyivel mindannyian mentünk volna szerintem,úgyhogy sajnálom hogy lekaptak .
Vanyek.Hagyd a Borát,legyen motor,élvezetesebb mint az autózás
Mymy.Gyönyörű a moccod és tényleg kék fehér lett ahogy akartad.És jobban tetszik mint a gsr ?
HY mindenkinek.Na szépen sorban csak mert nekem most kimaradt 1 hét a nyaralásom miatt,nem volt a nyaralóban netközel.
Sziasztok!Ma már egy fokkal jobb az idő csak ez a nagy szél ne lenne.Jöhetne már a nyár.
Kösz a biztatást.

Ne menjetek gyorsan !
60.000 Ft és Szombathelyen kezelnek minden gyorshajtást központilag
Az idén még nem volt 2hétig folyamatosan normális idő!
Nem tudom meddig várat magára az idei nyár!
Május 23-án volt az eset és a levélben feladóként a szombathelyi kapitányság áll...jó fejek, aszt hittem Oroszló Baranya
hát ennél csak szebb lehet: am neked is
Szebb napot mindenkinek!
Majd talán hétvégén már érdemes lesz kimozdulni...
májusban? ilyen késön ér el a törvény keze
na jah... én tegnap voltam kint, de tegnap is majdnem kiütötte alolam a motort a szél. az esö nem lenne nagy baj csak a szél...
Sziasztok,

Ma kaptam első motoros gyorshajtási értesitésemet, miután Oroszlón májusban 85-tel száguldoztam... . Tudja valaki mi a büntetés ezért? Netán kapott más is levélkét a közegtől?

Üdv

Gábor
Mindenkinek szép jó napot!
Jó kis motoros időnk van.Volt vki kinnt ebbe a jó időbe motorozni?ÉN voltam tegnap majdnem lefújt a szél az útról.
Ne feledjétek ezen a hétvégén lesz a
Szombathely Motoros Túra Verseny!

Úgy néz ki jó időnk lesz kellemes 30 fok :)
Szeretettel várunk mindenkit
Info a Web oldalonWEBLAP
Igen tényleg!
Én mondtam, h engem érdekel, csak akkor még megvolt az SV
Most adtam el fillérekért a GSR-t
Egyenlőre Vw Bora Variant keresés van folyamatban, ha nem jön össze egy tip-top állapotú akkor motorvásárlás. 2005 körüli SV, GSR, FAZER, de a szíven a 2 henger felé húz inkább. Majd a jövő eldönti...
És akkor mivel mociznál ?
Akkor jöhet a következő