Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na,szal mi kéne,ha vóna?
jó az a kis dainese. néztem énis a le mans-t. para lehet fejenként 1000 km-t pályán lemotorozni. csak mondták hogy menynibe kerül:S 3000 euro a nevezés, kb 30 pár gumi, csapat, motor stb. de egysezr elkéne menni
Dezső nem jó az e-mail cím amit megadttál! .
Hát akármilyen jó minőségbe is sikerült a gépen konvertálnom a videót itt eléggé lerontja a minőséget :( .
Ha esetleg vkit érdekel egy kis motogp-s összeállítás:
Jó tanulást! Csáó
na én megyek a buszra...majd pénteken jövök
vigyázzatok magatokra
Csátok
Bocs:Talma
Néztem a Le mans 24 orás befutot,kawa nyert-érdekes.Lehet visszatérnek .Érdekesség képpen: a német moderátorok szerint a Kispataki Viktor a leggyorsabb magyar motoros Nem Talama Egyébként lehet nem leszek szimpatikus , de osztom a véleményüket
Nézd meg a képeimnél adatlapomon. A rendör nénivel. Ma löttem.
A sokadik kontrollnál volt ez a motoros rendör csaj .
amúgy jöhetek máskor is veletek motorozni?
nem para én nagy lábon élek
a vertigo most 42 es
kösz ..mért neked mekkora lábad van?
ekkora mamut lábra nem is lesz
nincs valakinek eladó 45 46-os spot csimmája?
milyen rucit akasztottál?
ave
nemtudjátok nincsenek valahol fotók tegnapról? vagy videó a túráról?
Ja. 10-kor indultam odenwaldba,hogy koptassam az uj rucimat,de annyi rendör volt,hogy 1-re már otthon is voltam.Igy nem valami jo,ha fél az ember,hogy elveszik a jogsiját! Azért kanyarogtam egy kicsit,felszenteltem a térdkoptatom,de nem tudtam magam elengedni .
Szal a lényeg,ma már nem megyek.
nemtom gyors kajolok. leszel utánna? majd irok
Szia!
Mi kellene még nagyon?
csakó bácsi hozott nekem dajcslándból egy vertigot meg egy sutyukis kettyűt. ilyen király
No milyen új cuccaid vannak?
nagyon frankó a csimma is meg a kesztyű is kösz mégegyszer. igaz a kesztyünek még picit tágolnia kéne, de igy is hibátlan. a csimma meg maga a kánaán
jáááá mostmár megvan
Üdv mindenkinek. Gondolom hozzászólás sorszámára gondolt van akiknek nagy öröm e bódottá ha eltalálnak egy kerek számot.

Amúgy rajtam lassan kezdődik meglátszani a motor elvonás tegnap fejeztem be egy motogp-s kis videót ha a gép befejezi a konvertálást már rakom is fel.