Azt meg tudom hogy nem cink volt,annyira már ismerlek hogy távol áll tőled .De ez az igazság.De számomra mindegy és nem presztizskérdés hogy ki megy ott jobban mert tudom én hogy nem én .
Azt azért ne feledjük hogy az Ati már évek óta ott nyomja fel és le napi 8 órába ám.Kevesen mennek ott olyan bátran mint pld Ő.Nem mondom de ha lenne rá az embernek indittatása és ideje és lehetősége ott menni éveken keresztül annyit mint ő akkor azért lehetne haladni úgy mint ahogy ő megy.De 2 hetente 3 fel és le menettel,szinte hideg gumival azért .....Meg én jobban fosok mint ő,nekem nincs pénzem másik moccra ha beüt a crack,illetőleg még fel kell nevelnem a kölkeimet is úgyhogy meggondolom 2X is hogy az 130 as vagy 170 es kanyar e .
Mármint a pihenő parkolóba vagy a centrum parkolóba?Mert a pihinél megálltam én is 4 . kör után és vártam 5 percet hátha visszajöttök.Aztán léptem és is.
Jaaa.Én nem vagyok nagy versenyzőőő ott .Vannak nálam lassabbak is de......Amúgy a tavalyi Conti gumma......Pfffffffff.5 kanyarból 3 szor megcsúsztam vele.Úgy be voltam szarva ha kanyarodni kellett hogy ......De ez a Dunlop.....Iszonyat jó.Ha bemelegszik akkor tapad mint az orbit.Most kezdek hozzászokni és megbízni a gumiban.Azért ésszel de tesztelgetem mit meddig de eggyetlen egyszer sem csúszott még meg eddig----és remélem nem is fog.Tehát át kell állnom erre a gummára és dönteni és dönteni és akkor ......... ha már megszoktam lehet még ennél is jobban menni.
Hááát igen.Most vissza is vett a tavalyi speedhez képest egy kicsit.Na nem nagyon,egy kicsit .Bár akkor is haladósan megy , hozzám képest legalábbis biztos .
A tura jól volt szervezve,de a parkoloba Mókusnak kicsit káosz volt. De amit művel az nem kerek most láttam élőbe elősször,igazi fanatik Holnap lessz valami érdekes?
Össze.De jelenleg a gyári idomgarn.van rajta.Most rendelt másik idomot ami airbrush fényezést kap.Az hogy mikotr lesz kész....... .Addig marad rajta ez vagy ha megjön a bizt.a pénz akkor ideiglenesen lehet vesz egy Lucky .Strike-t megint hogy ne a gyári menjen a levesbe ha gebasz van.
Amúgy nálam ment a kamera egy részen de most nem tudom felrakni és közülünk nincs is rajta senki mivel pont a végén voltam.Illetve a Gixxer 1000-s Ricsi és akivel szokott motorozni Hayabusás pár látható rajta 1 darabig.
Viszont volt 1 zzr 600 ezüsz színben aki még utánam szintén csatlakozott a csapathoz és jött mögöttem.Először azt is hittem hogy te vagy de aztán beugrott hogy neked bordó van.
Mármint a felvonuláson?A centrum parkolóba nem voltam a felvonuláson részben voltam.Volt otthon dolgom és mire odaértem már 15 perce elment a menet.Aztán tűűűűz a csapat után és szentlőrinc után értem utol a bandát,a rendőrmotorosokat leelőztük de maradtunk a vége felé a sornak,nem akartam/tunk végigelőzgetni a bandát.Aztán pihenőnél ki is szálltam a sorból és maradtam ott.A taxis atival mentünk párat azt jöttem utána haza.