Jó kis képzeleterővel csodákat lehet kihozni a képből! :D
Aszfalt, lelátó, boxutca, esernyős csajok...
Nem lesz belőle semmi... itt élek a környéken és tudom, hogy rengeteg ember fektetett vityillókba meg hasonlókba hogy majd a turistákból meggazdagodnak.. hát nem hiszem
Hali mindenki.Tervezek egy pár napos motoros Horvátországi kikapcsolódást.Ha valakit érdekel az szóljon.A terv az hogy valamelyik péntek reggel lenne az indulás lemennénk egy tetszőlegesen kiválasztott városba lent fürdenénk kikapcsolódnánk esetleg motorozgatnánk majd vasárnap visszajönnénk.
Hát,a fiam fényképezett,de szegény megijedt,és nem tartotta tovább rajtam A két kép között még van vagy 4 db,csak azokat nem töltöttem fel.De annyira gyorsan történt,hogy fogalmam sincs mi történt,csak arra emlékszem,hogy ülök a soderágyban
A jobb oldali müanyagok lettek megkarcolodva.De nem veszélyesen,
egy helyen van csak repedve,utánna simán hazajöttem vele!
Viszont kell rá uj bukogomba,tökre elkopott!
Ja,a rucimnak is bemutattam az aszfaltot,de szinte nem látszik semmi,nem is csinálok vele semmit.A titán koptatok kaptak kicsit,de semmi komoly! Ez a D-Skin nevezetü bör tényleg qrva jo .
Igen ott voltam vizsgáztatni egy ismerősön keresztül,nem kellet bemennem Pécsre Vasárnap láttalak ott pihiztél a vízmű mellet.Későn vettelek észre,és tepertem a sógoromék után.Mentünk egy jó karikát
kedves szomszéd....
A Tracker-nál műszakiztattad? Mert akkor Téged láttalak ott délután.
Ja és vasárnap is integettem Orfűn a vízműnél, de nem vettél észre.
Aszfalt, lelátó, boxutca, esernyős csajok...
Nem lesz belőle semmi... itt élek a környéken és tudom, hogy rengeteg ember fektetett vityillókba meg hasonlókba hogy majd a turistákból meggazdagodnak.. hát nem hiszem