Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Jó kis képzeleterővel csodákat lehet kihozni a képből! :D
Aszfalt, lelátó, boxutca, esernyős csajok...

Nem lesz belőle semmi... itt élek a környéken és tudom, hogy rengeteg ember fektetett vityillókba meg hasonlókba hogy majd a turistákból meggazdagodnak.. hát nem hiszem
Sávoly, tegnapi látkép !
A pellérdi gumist és is nyugodt szívvel ajánlom. Telefonszáma: 20/975-1923 Simon Gábor
Hali Olyan meleg van,hogy a motot is ízzad
Akkor össze kéne írni hogy kinek mikor lenne jó és akkor lefixálhatnánk a túrát
Köszönöm az infot. Megnézem.

Gábor
én is pellérden gumizok, korrekt gyors..
Simon Gabi
Pellérd
Jellemzően Conti-t árul
Sziasztok,
Kérdezni szeretném, Pécsett melyik gumishoz jártok motorgumiszerelésre és tartanak-e készleten gumit?

Kösz

Gábor
Akkor már vágom
Én meg Pécsváradon. Sejtettem, h Te vagy a klímás, velem beszéltél a Kis Dieselnél 2 hete mikor szét volt kapva a Hyosung hengerfeje náluk
HALI. Tőlem mehet.
Ok.Nem vagyok messze mert jelenleg Nádasdon lakom.
Hali.De igen én foglalkozok
Esetleg Bonyhádról jönnénk,de mindenképp pontositsunk még!üdv
Én jönnék az biztos! Ebknt nem te foglalkozol klímával?
Hali mindenki.Tervezek egy pár napos motoros Horvátországi kikapcsolódást.Ha valakit érdekel az szóljon.A terv az hogy valamelyik péntek reggel lenne az indulás lemennénk egy tetszőlegesen kiválasztott városba lent fürdenénk kikapcsolódnánk esetleg motorozgatnánk majd vasárnap visszajönnénk.
Hát,a fiam fényképezett,de szegény megijedt,és nem tartotta tovább rajtam A két kép között még van vagy 4 db,csak azokat nem töltöttem fel.De annyira gyorsan történt,hogy fogalmam sincs mi történt,csak arra emlékszem,hogy ülök a soderágyban
hatalmas a fotósnak aki elkapott.....
A helyzet szar...de a kép qrva jó...
elég para de legalább nem lett bajod. :) meg akkor a motor se vészes. hamar volt a gáz fröcsi?
Na,itt már látszik a csik...
Èn még akkor nem tudtam,hogy kb.egy tizedmásodperc mulva repülök
A jobb oldali müanyagok lettek megkarcolodva.De nem veszélyesen,
egy helyen van csak repedve,utánna simán hazajöttem vele!
Viszont kell rá uj bukogomba,tökre elkopott!
Ja,a rucimnak is bemutattam az aszfaltot,de szinte nem látszik semmi,nem is csinálok vele semmit.A titán koptatok kaptak kicsit,de semmi komoly! Ez a D-Skin nevezetü bör tényleg qrva jo .
Igen ott voltam vizsgáztatni egy ismerősön keresztül,nem kellet bemennem Pécsre Vasárnap láttalak ott pihiztél a vízmű mellet.Későn vettelek észre,és tepertem a sógoromék után.Mentünk egy jó karikát
kedves szomszéd....
A Tracker-nál műszakiztattad? Mert akkor Téged láttalak ott délután.
Ja és vasárnap is integettem Orfűn a vízműnél, de nem vettél észre.