Hali.Ha kell a kamera akkor csak mond hogy mikor hol találkozzunk és iszem.
Gumi.Akkor valószínüleg az én (volt) gummámmal van baj mert ha 600 on 7-8 ezret az én 900 on 15 ezret bír és még van minta gazdagon akkor ez sokkal keményebb keverék az tuti.Az tuti nem velem van a baj mert használni használtam sokkal jobban mint azt M.O.-n lehetne
Szia Igabo!
Ha Ranbo nem veszi meg a kamerát akkor engem érdekel. (Bocs Rambo).
Más: én is Conti gumit használok, ha jól emlékszem ez a negyedik garnitúra, de én eddig megvagyok vele elégedve. Igaz én elöl sportot, hátul roadot használok, viszont nekem így is csak 7-8 ezer km-t bírnak.
No megyek aludi, mert korán kelni. 8-kor F-1
Jó éjt mindenkinek!
Amúgy tudom mutatni a számláját amit küldtek hozzá a borítékon és nekem ugyanenynibe van,nem kereskedni akarok vele csak van.Ha bárkinek kell akkor eladó mert nekem nem kell 2.Amúgy nagyon fullos minőséget csinál,szerintem ennél jobbat más sokkal drágább készülék se csinál.
az fasza....most mondjuk csizmát szeretnék venni...de ha esetleg nem veszik meg, akkor 1 kis idő múlva lehet én megvenném! elég jó ár érte és viszonylag szép képet csinál....a kameráról esetleg nincs fotód?
Minden megvan hozzá.3 vagy 4 féle konzol (mágneses-én ezt használom-csipeszes-ragasztható-felfúrható stb.).Usb-s töltő,nyakbaakasztó,lemez stb.Még nem volt használva soha,full vadonat új.
A sport attack és a road attack között azért van nem kevés külömbség.Ebbe a Roadba a Pusztai Laci belehajtott sacc 2000 -t és 13-14 ezret.Tehát ez 15-16 ezer (és van még rajta minta ) és nem egy simsonon szolgált ,volt hogy nekem 130 nál a hatoson mikor ráküldtem a tüzet 3.ba elpörgött a segge...... .Na kanyarba szintúgy.Úgyhogy kemény gummának gondolom én ami túrázásra nagyon jó de nem egy ezres sportmotorra való kanyarvadászatra.Viszont a Sport attack sport gumi,és bár nem ismerem tuti hogy puhább szerkezetű és tapadósabb.
Kompletten 9000Ft.Eredetileg csak a postaköltség 1690 volt,ez már benne van az árában mivel neked már nem kell elpostázom,de nekem utánvéttel jött.Úgyhogy a neten van 6-7 ezerért de ott is + a posta....
tizezer
Gumi.Akkor valószínüleg az én (volt) gummámmal van baj mert ha 600 on 7-8 ezret az én 900 on 15 ezret bír és még van minta gazdagon akkor ez sokkal keményebb keverék az tuti.Az tuti nem velem van a baj mert használni használtam sokkal jobban mint azt M.O.-n lehetne
Ha Ranbo nem veszi meg a kamerát akkor engem érdekel. (Bocs Rambo).
Más: én is Conti gumit használok, ha jól emlékszem ez a negyedik garnitúra, de én eddig megvagyok vele elégedve. Igaz én elöl sportot, hátul roadot használok, viszont nekem így is csak 7-8 ezer km-t bírnak.
No megyek aludi, mert korán kelni. 8-kor F-1
Jó éjt mindenkinek!