Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

milyen mocit?
a vfr re gondolsz? az apámé...
tegnap volt valaki megnézni.. kp-s vevő lenne.. ha lesz.. állitolag hétvégén jön ujra hogy ne csak lámpafénynél lássa a motort..
.Ja.Neeem.Azért az nem annyira durva hogy becsapkodjon a kormány.De sajna azzal se mentem vagy 1-1,5 hete.Sajnos. És azt nem is nagyon szépítgetem-most még .Úgyis lejönne róla a felnicsík a sok kő,kavics sár és homok hatására.Ne tudd meg mit nem mostam viszont le róla a hétvégén.Pffff.Sacc 5 kg sár,homok,fű stb volt ráragadva minimum.Aztán szépen lekenegettem mindenfelé ahogy kell.De amúgy azt szeretném használni ha nem lesz ilyen esős idő mint ma pld.És te?Látom (láttam-olvastam) hogy elcsereberélnéd te is a mocct valami terepes jószágra.Visszatérünk a hegyre ?
én a bütykös gumis kawádra gondoltam..
szerintem nem arra akarsz felnicsikot meg korm lengcsillapitot... vagy mégis?
Jó estét az uraknak!
Hali.ÁÁÁÁáh.2 hete nem ültem 2 kerekű járművön,pedig nagyon szép idő volt most hétvégén is.Csak időm nincs semmire mostanság.Szanaszéjjel vagyok rendesen,de 20.tól szabi és remélem hogy nem lesz 2 méteres hó .Bár úgy lenne szép a karácsony igazából.
De legalább csinosítgatom a mocct ha már menni nem tudok vele.Kap felnicsíkot és kormánylengés csillapítót meg még ki tudja mit karira .
mizu Gábor?
kawával jársz rendszeresen őzeket kergetni?
Jó reggelt mindenkinek.
üdv mindenkinek
közeleg a tavasz! már tulvagyunk a mikuláson, mindjárt a karácsonyon-szilveszteren is
Ha kész lesz a gép, akkor hamarabb lesz motorozás mint tavasz!
Miki...
tavasszal motorozás lesz
Jó napot mindenkinek! Vagy már csak tavasszal lesz újra fórumozás, és csak magamnak írogatok?
Igen, eléggé haldoklunk! Vagy csak téli álmot alszik a motoros társadalom?
Huh.Elfáradtam.Ma megint tartalmas és izgalmas volt a fórum .
Szép napot Mindenkinek!
SZiasztok.
Hy
Jó reggelt mindenkinek!
Hahó!
Van itt valaki?
Megmértem a csövet. A jobbos 75cm persze ha 1 darabba van, ugyanis gyárilag 3db-ba van a fékcső, de úgyláttam az ilyen utólagos fékcsöveket rögtön a főfékmunkahengerről viszik a 2 nyeregre vagyis csak kettő kell. Szóval 75cm, a balos meg értelem szerűen pár centivel hosszabb. Szín az vagy kék vagy fémszinű lehet
Vágott slick gumik eladók 190esek dunlop kr108

Kettőt odaadom 13ért!
Tel:06305711483
Ja bocs, köszönöm szépen a tippet!
A parasztnál lévő felüljárónál?
Hali.
Pécs, az egy pupu felüljáró alatt a fék kuplung center.
Ha nincs azonos akkor másnapra megvan elvileg...
Szép estét mindenkinek!
Nem tudjátok, hogy hol lehet fékpofát ferrodoloztatni?