milyen mocit?
a vfr re gondolsz? az apámé...
tegnap volt valaki megnézni.. kp-s vevő lenne.. ha lesz.. állitolag hétvégén jön ujra hogy ne csak lámpafénynél lássa a motort..
.Ja.Neeem.Azért az nem annyira durva hogy becsapkodjon a kormány.De sajna azzal se mentem vagy 1-1,5 hete.Sajnos. És azt nem is nagyon szépítgetem-most még .Úgyis lejönne róla a felnicsík a sok kő,kavics sár és homok hatására.Ne tudd meg mit nem mostam viszont le róla a hétvégén.Pffff.Sacc 5 kg sár,homok,fű stb volt ráragadva minimum.Aztán szépen lekenegettem mindenfelé ahogy kell.De amúgy azt szeretném használni ha nem lesz ilyen esős idő mint ma pld.És te?Látom (láttam-olvastam) hogy elcsereberélnéd te is a mocct valami terepes jószágra.Visszatérünk a hegyre ?
Hali.ÁÁÁÁáh.2 hete nem ültem 2 kerekű járművön,pedig nagyon szép idő volt most hétvégén is.Csak időm nincs semmire mostanság.Szanaszéjjel vagyok rendesen,de 20.tól szabi és remélem hogy nem lesz 2 méteres hó .Bár úgy lenne szép a karácsony igazából.
De legalább csinosítgatom a mocct ha már menni nem tudok vele.Kap felnicsíkot és kormánylengés csillapítót meg még ki tudja mit karira .
Megmértem a csövet. A jobbos 75cm persze ha 1 darabba van, ugyanis gyárilag 3db-ba van a fékcső, de úgyláttam az ilyen utólagos fékcsöveket rögtön a főfékmunkahengerről viszik a 2 nyeregre vagyis csak kettő kell. Szóval 75cm, a balos meg értelem szerűen pár centivel hosszabb. Szín az vagy kék vagy fémszinű lehet
a vfr re gondolsz? az apámé...
tegnap volt valaki megnézni.. kp-s vevő lenne.. ha lesz.. állitolag hétvégén jön ujra hogy ne csak lámpafénynél lássa a motort..