mymy!
ez hétvégi kép? szombat v vasárnap? délután mentünk egy karikát és mintha láttam volna kb ilyesmi motorokat állni a pihenönél.. Mánfa felől jöttem...
hay.Tavaly még december közepén is motoroztam mert nem esett és volt 12-15 fok.Úgyhogy már nagyon gondolkodom hogy ha esetleg hétvégén napos idő lessz,(vagy nem szakad) akkor megint munkára fogom a ménest és lépek valamerre én is.Hétköznap meg sötétbe érek haza úgyhogy esélyem sincs gépelni sajna.
hali
köszi jot mentünk, szépen öregesen, túrásan
nemsokat ugy 70km-t
a végére már kicsit hüvi volt...
akkor azt mondtam idénre ennyi, de ma i szsép az idö. meg még jo darabig az lesz
Azt még nem,Yamahát mindíg nézegetik,most volt 2 jelentkező is,de majd meglátjuk. Ha mindet végigpróbálni nem is tudom,de azért megpróbálni meg kell.....
2009. MX1 BAJNOKA, SZVOBODA BENCE ezen a héten szerdától péntekig ( lehet vasárnapig is) Pécsen lesz.
Műtét miatt nem tud edzeni, ezért ideje megengedi, hogy edzéseket tartson.
Az edzés kb 4000Ft/ fő. Ha valaki szeretne jönni, telefonon vagy e-mailben jelezze és azt is, hogy melyik nap lenne neki megfelelő.
Ha igény van több edzésre akkor megoldható, hogy több 7végén is edzéseket tartson!
Gyertek minél többen!
Értem! Akkor meg vagy vele elégedve! Pedig emlékszem elég nehezen indult szegény élete! Szerintem ez most nekem is elég lesz! A kis bandit bőven szuper! Ráadásul nagy is testre! Remélem tavasztól már rendben megy minden! És tudunk gurulni pár közöset is!
Nagyobb túra igazából még nem volt csak 1 naposak. Balatonhoz viadukt feljáró, Mecsekben körülnéztem egyszer, meg az alföldön egy kissebb karika. A többi ingázás, Kaposvár, Kiskunhalas között.
Mostanában ami ígéretesnek tűnik hogy Bátaszék, Bonyhád között egy nagyon szép kanyargós utat kezdtek felújítani. Remélem tavaszra végeznek.
A gs az 45 lóerő. Ésszerű keretek között bőven elég mindenre. Ezt úgy mondom hogy 7000km-t tettem meg vele egy fél szezon alatt. Autópályán csak ritkán használtam, oda egy +15 Le jól jönne hogy jobban lehessen kímélni a motort, de még oda is oké. A 150-et gond nélkül tartja. A végét nem néztem meg. Havernak kölcsönadtam, ő megnézte. Óra szerint 180 körül van vége.
Én a vfr-ek közül még a régi, fogaskerék vezérlésű 750-eseket nézegetem.
Hát még nem volt hétvége amikor szép idő volt, és rá is értem, tehát így szopkodás! De türelmes leszek, hogy eljöjjön az én időm! A vfr-t azt én is nagyon szeretném, de annak nagyon nagyon sok lett volna a havi törlesztője! Sikerült már nagyobb túrát be iktatni? Vagy még mindíg csak közlekedő eszköz? És amúgy mi a véleményed róla? Elég az az 50valahány lóerő? Vagy mennyi is?
Sportot semmiképp nem, legalábbis a 100Le+ -os fajtából.
Talán SZR 660, 1 henger, 50Le, idomokba csomagolva, vagy még talán VFR 750, csak azt már húzósabb fenntartani amíg nincs saját fix keresetem, hanem csak a zsebpénzből élek.
Áh idén sajna már nem motorozom, zsír új a kicsike, és nem visz rá a lélek, hogy össze koszoljam néhány bejáratós kilométer ért! Akartam menni vele, de sajna mindig rossz időt mond, én meg inkább várok tavaszig hogy bejárassam frankón! De úgy tűnik a motorjaimmal mindig ugyan úgy járok, most sem tudok képet felrakni róla, mert szeptember elején megöltem a digi gépet, nem bírja a vizet
Milyen stílus váltásra gondoltál? Naked helyett full idomos, vagy netán egyből sport?
Fel a fejjel, fojtsd motorozásba bánatod amíg szép idő van.
Meghirdettem, de lehet nem adom el mert egészen hozzám nőtt. Nem tudom mit vennék helyette, erősebbet nem valószínű, már a fenntartási költségek miatt sem. Ez a mostani épp megfelelő arra hogy ki tudjam rendesen használni, és maradjon is pénzem másra. Viszont ha meg vennék valami hasonlót, akkor ugyan itt tartok. Legfeljebb stílust váltanék. Majd meglátjuk. Ha jó árban elvinné valaki akkor vigye, aztán meglátjuk.
egy kezemen meg tudom számolni hányszor álltam meg ott
ez hétvégi kép? szombat v vasárnap? délután mentünk egy karikát és mintha láttam volna kb ilyesmi motorokat állni a pihenönél.. Mánfa felől jöttem...
köszi jot mentünk, szépen öregesen, túrásan
nemsokat ugy 70km-t
a végére már kicsit hüvi volt...
akkor azt mondtam idénre ennyi, de ma i szsép az idö. meg még jo darabig az lesz
2009. MX1 BAJNOKA, SZVOBODA BENCE ezen a héten szerdától péntekig ( lehet vasárnapig is) Pécsen lesz.
Műtét miatt nem tud edzeni, ezért ideje megengedi, hogy edzéseket tartson.
Az edzés kb 4000Ft/ fő. Ha valaki szeretne jönni, telefonon vagy e-mailben jelezze és azt is, hogy melyik nap lenne neki megfelelő.
Ha igény van több edzésre akkor megoldható, hogy több 7végén is edzéseket tartson!
Gyertek minél többen!
Jelentkezni lehet:
Email cím: szvobodamx@citromail.hu
Telefon: 30/332-37-93
Valamikor folytatjuk.
Szegény Rolinak is megígértük hogy megyünk meglátogatni
Csak hazavitted a szalonból, azóta babusgatod?
Mostanában ami ígéretesnek tűnik hogy Bátaszék, Bonyhád között egy nagyon szép kanyargós utat kezdtek felújítani. Remélem tavaszra végeznek.
Én a vfr-ek közül még a régi, fogaskerék vezérlésű 750-eseket nézegetem.
Talán SZR 660, 1 henger, 50Le, idomokba csomagolva, vagy még talán VFR 750, csak azt már húzósabb fenntartani amíg nincs saját fix keresetem, hanem csak a zsebpénzből élek.
Milyen stílus váltásra gondoltál? Naked helyett full idomos, vagy netán egyből sport?
Meghirdettem, de lehet nem adom el mert egészen hozzám nőtt. Nem tudom mit vennék helyette, erősebbet nem valószínű, már a fenntartási költségek miatt sem. Ez a mostani épp megfelelő arra hogy ki tudjam rendesen használni, és maradjon is pénzem másra. Viszont ha meg vennék valami hasonlót, akkor ugyan itt tartok. Legfeljebb stílust váltanék. Majd meglátjuk. Ha jó árban elvinné valaki akkor vigye, aztán meglátjuk.