Azon kívül,hogy jobban ismered pihenős szakaszt mint a tenyeredet nem sok új infót mondtál el ezzel nekünk,de azért köszi!
Véleményeem szerint a történeten nem sokat változtat,hogy pontosan hol csúszott el a taxis,a lényeg hogy neki nem lett komoly baja...
Szerintem.
A második kanyar felfelé egy jobbos. Esésnél balra sodródsz és csúszol, arra meg a szalagkorlát erdő kombináció van. Valami sántít a történetben. Olajon elcsúszást már én is láttam a pihenő alatti kanyarocskában. A Hayabusa az erőben landolt vagy 10-15m-rel lejebb.
hali gabo 12 900 ft / db shox katalogusbol rendeltem de van olcsobban is használt de nálam nem volt postaköltség ha meg a használtat veszem 1 2 ezerel let volna olcsobb csak ugyhogy inkább ujjat vettem meg
Hali dzsozé.Jaja emllékszem hogy mikor dumáltunk mondtad az idom kis kivágását/átalakítását is csak azt hittem már sikerült megoldani a műtétet.Ha lesz valami eredmény akkor dumálunk azt megsasolom mit sikerál kihozni az f4i ből.Biztos fasza lesz ahogy elmesélted mi hogy lessz átvariálva.Amúgy mibe kerültek a gixxer tükrök?
hali hát a kipufogo ügyében ma beszéltem az emberrel álitolag jövö hétvégén késsz lesz má végre utána álunk neki eddig azért nem áltam neki a festésnek mert kell alakitani az idomon a dupla leömlök miatt festés után má gázos a vez láncot most hétvégén cseréljük meg ha idö engedi telo oil is cserés lesz a gixer tükrök má megvannak azis megy fel a ciberére meg karbonozva is lessz egy két alkatrész szerintem fasza lesz ha készlesz dobok fel képet kb másfél honap má várom
Hali dzsozé.Akkor tényleg igaz a hír .És ugyanezt hallottam én is csak úgy mondták hogy becsapódott még az erdőbe is a paripa a kocc után.De mondjuk a lényegen nem változtat sajnos.Nagyon sajnálom őt mivel nagy "rajongója"vagyok mint motorosnak.Még nézni is király ahogy motorozik és amit tud-ez a saját véleményem persze csak.Annak nagyon örülök hogy megúszta és remélem megcsinálja a mocc és szezon elejétől megint láthatom motorozni.Amúgy nem tudod hogy megmenthető még a L.S gixxer?Mert a ruha még kissebb tétel lenne a mocchoz képest ha kukás is lenne.
szevasz gabo igen a taxis ati volt ja lecsora torte a gépet de ö meguszta csak a ruhája lett kukás én is csakk hallottam ugy tudom hogy mánfáról felfelé a második kanyarban dobta el állitolag olajfolton csúszott el és nekivágodott a motor a beton falnak és az eleje ment tropára meg az idom ennyit hallottam hali .
Ha már pihenős témánál vagyunk:
Volt nálam bent melóhelyemen az Anti barátom és azt mesélte hogy a Taxis Ati eldobta a vasat méghozzá nem kicsit mánfától pihenő felé valamelyik kanyarba .Nehezen hiszem el,de gondolom hogy tényleg ő lehetett mivel Lucky S-os 1000 gixxer volt mint mondja.Mocc az erdőböl lett kihozva részletekben,de úgy tudom neki semmi baja nem lett szerencsére .Tud erről valaki valamit?Igaz lehet ?
Véleményeem szerint a történeten nem sokat változtat,hogy pontosan hol csúszott el a taxis,a lényeg hogy neki nem lett komoly baja...
Szerintem.
Én is elkezdtem a felújítást a mocin, kiváncsi leszek a végére zsozseszban!
Volt nálam bent melóhelyemen az Anti barátom és azt mesélte hogy a Taxis Ati eldobta a vasat méghozzá nem kicsit mánfától pihenő felé valamelyik kanyarba .Nehezen hiszem el,de gondolom hogy tényleg ő lehetett mivel Lucky S-os 1000 gixxer volt mint mondja.Mocc az erdőböl lett kihozva részletekben,de úgy tudom neki semmi baja nem lett szerencsére .Tud erről valaki valamit?Igaz lehet ?