Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hú erre felé most síri csönd és hulla szag....elhagyott barátnőm
Amúgy jah... a kis kawa nem volt használható társam.... a tieddel mizujs? Valahol láttam te is akarsz újítani...
Mi újság? látom újítottál.
Hahó! Van itt valaki?
Én még december elejéig járok vele, addig nem rakom el :D (jó idö lesz december elejéig-lásd képenKép :D)! Igazándiból nem is elteszem, hanem átalakítom! Meg lesz a programja a télre

Üdv, Mindenkinek!
Én voltam most hétvégén!
Asszem most rakom el harmadszor a motoromat télre!
De ha egyszer olyan jó idő van!

Üdv!
Hali.Na abba már benne lennék,ha kölcsön tudod kérni akkor szólj és goooo.Amúgy remélem tudtál menni (ma még most indulsz akkor tudsz!) és kimotoroztad magadat rendesen.Én is nagyon szívesen mentem volna csak már a rendberakáson túl vagyok és nincs kedvem megint küzdeni hogy elrakás elött minden o.k. legyen a 9esen.A kmx meg kit érdekel ha dzsuvás,saras,azt amúgy is fogom még nyúzni idén elég sokat,akár hóba sárba is .
amugy az XJ vel a holnapit tervezem az utolsó idei motorozást..
aztán szétszedés ,rendberakás...
telo szimmering csere, ülésáthuzás, olajfolyások megszüntetése.
ilyesmik
talán majd lesz olyan hogy elkunyerálom az 50-es DT-t akkor mehetünk dagonyázni is
Én tuti mennék ha nem sajnálnám előszedni a zx et és lenne időm újra suvickolni 7 órán keresztül.De ha enduróval utolérnélek akkor mennék én...
Bár te ritkán viccelődsz
Vagy strandra?
hali!
holnap valaki egy laza kis kör?
szigoruan utcán, szabályokat betartva
Most hogy felraktam a téli gumit a motorokra
Jahh.Majd meló után este 19 körül indulok én is
Jo idö van...én megyek mindjárt motorozni

Ti mentek?
Meg 3as vr6 golfra.A kutya mindenit
Hali.Jaaa .Nem kenyérre kell.PÁLYAMOTORRA
Mindíg minden eladható,csak a megfelelő árat kell érte kérni
Azért annyira nem vészes a helyzet,az ára nem kenyérre kell
Hali!
Megpróbálhatod amikor csak akarod,csak szólj előtte,de szerintem kicsi lesz Neked az 54-es. Mondjuk egy próbát tényleg megér. Most ajándék áron van
Üdv mindenkinek!
Karácsony elötti ajándék .
ha jó lesz akkor viszem
Na tessék.A ruha már lehet el is kelt .