Hali .Ma tudtam csak menni eggyezkedni a kmx-re de egyenlőre nem közelítettek annyira az eladó-vevő álláspontok hogy az adásvételről is komolyabban beszélhettünk volna.Az ára jó lenne nekem,de kellene rá költeni amit én nem nagyon szeretnék,és annyit meg nem enged hogy bele tudjam alkudni az vételárába a vasnak( a rákölteni valót).1-2 napon belül remélem eldöl mi legyen és akkor vagy enged az árából,vagy megveszem a robeszedet rohangálós motornak.
Hy Tesó.Nagyon szívesen,nincs mit köszönnöd,neked bármikor és leginkább én köszönöm a meghívást .
A kalkulátort meg már szedem is le,még jól jöhet ha nem vagyok elég okos mi merre .
Amúgy kialudtad magad?Mert a vásár az részedről rendesen kimaradt mint láttam,de gondoltam nem leszek olyan gonosz hogy reggel 8:00 körül megkérdezzem jössze e le .
Z750.Hát igen.Majdnem rátapintottál.Még mondtam is több embernek sacc 1hónapja hogy túl gyors nekem a zx utcára.Nem bírom ki hogy ne húúúzam neki.Éppen azazon gondolkodtam (igaz Fire? ) hogy nagyon kibékülnék egy Z1000 el.Az azért barátságosabban-finomabban huligános motor szerintem is.
Igen az oldalidomokat leszedetem, és az j fejidomot felrakjuk az uj helyére...Különben ez valamien Yamaha krossz motor fejidomja
És köszönöm a véleményeket!
Persze megértelek!
Szép gyüjtemény!
El kéne adni ezt a sok mocit és venni egy igazi motort!(z750) Persze ez csak vicc volt
Lassan az én garázsomba is érkezik még egy robesz téli rárolásra!
Azon kívül mééég 1 ?Nos kérlek szépen alásan:Van 1 Komár superbike gépem,meg 1 Riga -pedálos-paripám és na meg a kawa is persze.Csak nincs fennt mééég róluk kép mert nem akarom hogy mindenki irigykedjen rám a sok motor miatt .
Talán.Majd meglátjuk.Gondolkodom egy kawa kmx 125 enduron is amit olcsón adnának,illetve a Balázs robeszán is.De majd elválik hogy mi lessz mert fölösleges és sok pénzem sajnos nincs jelenlegbár kéne egy rossz időben rohangálós valami hogy ne kelljen autózni 1magamban ha kell valami apróság és a család nem akar jönni a városba.
Gabo monsteres matricákat hol vetted?
nem sürgetés...
kawa&robogo ügyben mire jutottál?
A kalkulátort meg már szedem is le,még jól jöhet ha nem vagyok elég okos mi merre .
Amúgy kialudtad magad?Mert a vásár az részedről rendesen kimaradt mint láttam,de gondoltam nem leszek olyan gonosz hogy reggel 8:00 körül megkérdezzem jössze e le .
Gabo! Itt van az áttételkalkulátor amit ígértem.
Tegnapot köszi még1x!
Vagy tán neki álltatok a Moto-Simnek?:D
Hogyha ilyen marad az idő akkor készítsetek egy ilyet
KATT!
De azon már túl vagyok .A kawa az kawa.
az adatlapomon a hirdetései- nél találsz képet a robeszrol...
boldog születésnapot!
És köszönöm a véleményeket!
Szép gyüjtemény!
El kéne adni ezt a sok mocit és venni egy igazi motort!(z750) Persze ez csak vicc volt
Lassan az én garázsomba is érkezik még egy robesz téli rárolásra!
Most olvasgatom!Még egy motor boldog tualjdonosa leszel?