Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia. Én 20.-euro-ért vettem /db, a pesti Louisnál 8400.-ft /db láttam.
Szeva tesó !Köszi,hogy felraktad a képeket , , !Jó volt elmenni 1 kicsit mocizni!Hát igen nagyon szép a mocid !DE a SANYI ,HÁT NEM GYÖNYÖRÜ !Kösziszépen mégegyszer!Holnap melóhelyen majd ütközünk!Na pakli !
De van ááám.De sebaj.Lehet kocsival megyek és akkor már nagy baj nem lehet ha el is kezd esni.Mondjuk ez neked nem előny ha én kocsival megyek tudom,attol te még elázhatsz motorral hazafelé.
hát, pedig van rá esélyünk...
Oks.Én is csak akkor nézek le ha nem szakad semmi fenntről.
Nem vagyok lusta és megnéztem a Louis oldalt-többféle van látom:sacc 15/db áron hirdetik.Kint olcsóbban vetted?
Jaja, ha nem lesz nagyon fos az idő...
Hello mymy.Árban mibe kerül 1 pár ilyen tükör?Esetleg itt hun-ban is rendelhető a Louistól?
Hello Tamás.Vásárba mész holnap?
Szia. Én Németben a Louisban vettem univerzális tükör TÜV engedélyes, GSR 600-as hoz kértem mert több féle menetes volt.
Szerintem hasznos is, mert néha nem vesznek észre a kedves, segitökész autósók.
Thanx, úgyis rég láttam a tetthelyet...
Kérem nem fikázni a minőségét a képeknek,mert a telefonommal csináltam,és nem vagyok profi fotós se .
Fire.Remélem nem baj hogy felraktam azokat amiken ti is szerepeltek ,de gondolom nem titkosak .
És a tegnapi gurulásról:Csak mert unatkozom és nincs kivel fórumoznom:
És ha már a képeim közt válogatok akkor a 2 pályagépemről 1 fotó:
A moccról ami elötte készült kicsivel:amúgy holnap vásár?
Fire.1-2 kép neked a múlt heti buli kezdetéről,bár szerintem... :
Gábor-- ok
hátja nem volt ma igazán motoros idő
Ja.kissb:ma vagy holnap eldöl mi lessz a motorvásárlással.Csörgök hogy mi van ha eldölt mit veszek játszós motornak.
Hali.Hát szerintem ma nem tudunk menni motrozni.
Tegnap és csütörtökön /hirtelen felindulásból d.u.-4 kor indultam el/ is mentem 1-1 kört pécs-abaliget-orfű-hertelend-mánfa-pécs kört mert már nem bírtam ki motor nélkül.Mindkét nap verőfényes napsütésbe indultam el,és mindkét alkalommal orfűtöl mánfáig csöpögő esőbe mentem (tegnap mentünk sógorommal és az öccsével mint utassal).De nem áztam ronggyá ettöl függetlenül és végre motoroztam-csúszkáltam- 2 hét után egy kicsit.De ma rosszabbnak néz ki az idő pedig menni akartam ma is egy kicsit nagyobb távot.
joreggelt!
szerintem is jo a tükör...
remélem ma délután tudok gurulni egy kört
Hy.Dani helyett szerintem:jóóó.Amúgy gixxer tükrök ezek?
Szia Dani. Felszereltem az új tükröket, szerinted jó?
ejej.. én szedek itt csk Bé... upsz majdnem reklám lett
joreggelt
oké oké...
tegnap óta pihen a robesz,összeraktam a golfot annyira hogy már azzal közlekedek..
Jó estét jó szurkolást motoros barátaim...