Hali.Hát ja.Néztem a neten mennyi lenne és tényleg jó áron adod.A moccról meg annyit hogy nem értem hogy miért nem kapkodnak érte.A busát és az RR-t is elvitték pikk pakk ezt meg...nem akarják?Pedig szééép,nekem legalábbis bejön nagyon a gépsárkány.Vagy csak ennyire szezon vége lenne?
Hali! Nem hiszem, hogy mostanában ráülök a gépre Van most rá még 1 jelentkező,kettő közül az egyik csak el viszi
A ruha nagyon durva...gyönyörű szép és most Spool áron adom!
Hali mindenkinek!
Van egy eladó Metzeler 6Days Extreme enduro gumim. A mérete 140/80 18" M/C 70M M+S. Kitűnő állapotú, az oldal profil 1.5cm, a közepénél 1cm, és nincs letöredezve a bütykök széle!
Hali kissb .Nem tudom még mi is lesz pontosan de mindenképpen felhívlak még ma,mert nem sikerült 1-2 dolgot még elintéznem a "dolgaim" közül.Ettöl függetlenül nem változott semmi úgyhogy csörgök.
Halihó Urak! Van egy eladó zsír új! embert még nem látott 54-es Dainese TT 72 kétrészes full protektoros kétrészes overálom. Sárga-fekete-ezüst színben. Új ára 300e Ft. Papírjaival tőlem most 100-ért vihető! Képek hamarosan.
Jó az a 6-7 ezres fordulat biztosan,és nem gondolnám hogy bármi baja lenne tőle.De nem azt jelenti hogy nem lehet néha jobban elpörgetni (akár bele a pirosba 10-11 ezerig-de nem minden gyorsításkor azért ) és szintén nem jelenti azt hogy nem jó a 6000 alatti fordulat sem.Tapasztald ki hogy a legjobb a motornak és használd tisztességesen és nem lessz baj.Mivel nekem nem Af1 em van (sőt itt senkinek nincs a gárdából) így pontosan sem én sem más nem fogja neked azt mondani hogy 5894 es fordulat a legjobb a moccodnak.Használd sokat és kitapasztalod majd mi merre hányas fordulat jó.
Természetesen én sem mentem vele sosem 9000-res fordulatszámnál csak hallottam ilyesmit és kicsit megdöbbentem...
Én igazából vagy nyomatékból megyek és akkor akár 5000 alatt is el lehet váltani a motort vagy ha kicsit pörgetem akkor is csak max. 8000-9000-ig!
Utazóba én úgy vettem észre, h a motor a 6000-7000-res fordulatszámot kedveli...
Szerintetek ez már sok vagy még elmegy?
Mert én tényleg próbálok vigyázni a motorra és próbálok jó gazdája lenni!
Csak hát Simson után azért felmerül pár kérdés! :)
Amikor húzom akkor is figyelek, h még véletlenül se menjen bele a mutató a piros mezőbe! :) Eddig kétszer vittem én bele, h ott mit csinál, de láttam, h semmi extra (=baj) szóval vissza is engedtem! :)
Köszönöm szépen előre is a válaszokat (Hogy a 6000-7000 jó-e)! :)
Helló Mindenkinek! :)
Ui.: ha lesz valami kis gurulás Pécs körül akkor lécci írjátok majd ide! :) Persze csak ha nembaj, h nem tudok gyorsan menni! :)
Hali.Ma megint endurózás volt vagy 2 órán keresztül.Tegnap rendberaktam a 9est (laza 7 óra alatt -igen alaposan le lett pucerázva és kezelve) és elraktam télire .Remélem minnél elöbb újra tudom használni,de ilyen hülye nyálkás,esős időben felejtős a zx el menni .
Hétvégén egy próbát meg lehet ejteni? 54et írtál rá ugye méretben?