Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Méret alapján megy ez 19000ftkpl megy 24980ft-ig .Nekünk bevonat nélküli van mert jobban hül de bármely szinben tudok a mocidra esetleg zöld?
Helló. Köszi a választ. Kaphatok árat itt is vagy be kell menni érte?
Üdvözlöm az Ivettet
Szia! Van raktáron a mocidra !
Sávoly: hétvégén is zugtak a gépek!
Ezt mondjuk a fémfékcsőre írtam,úgyhogy Sorry! De pont most mondták a Kawánál,hogy félárazva vannak az új Bridgestone gumik,szóval nem is írtam akkora hülyeséget
Köszi,próbálok gyógyulni ahogy csak lehet meg ahogy időm engedi He feltűnik vmi neked megfelelő bringa akkor szólok!
Hali! Menj be a Steelhorse Kawsakihoz! Zsoltiék írtozatosan jó minőséget adnak nagyon nagyon korrekt áron rengeteg variációban.
Hali!

Ha sürgős a helyzet akkor Pirelli Corsa3 újat tudok adni.
Kékhold szokott házhoz szállítani és általában ott elég kedvező az ár.
Jaa nekem meg fém fékcsőszett kellene az első kerékre. Azután hol érdeklődjek ami normális áron van és legalább Baranya környékén?
Bonyhádi MOL kút mögött kérdezd meg a faszit. Nála olcsóbban még neten se találtam semmit
Sziasztok!
Michelin Pilot Road1 120/70 zr 17
gumira lenne szükségem, újra gondoltam...
Tudtok v.mi olcsó lelőhelyet Pécs,- és környékén?
Nem, olasz papíros 2004-es, 360.000,- Ft körül. De akkor nem jó, ez 33 KW-os sajnos...
Ak-ra van vizsgáztatva? Mit lehet róla tudni?
Suzuki Gs500 nagy lenne?
Gyógyulgass Főnök!

Ha esetleg láttok jó állapotba lévő 250es motort naked kategóriába akkor szóljatok!
Kössz mester,rajta vagyok az ügyön! Mutter meg a Roxi elég komolyan veszik a gyógyítási folyamatot,szóval eljárkálás az még NO!
Szevasztok!
Én is megfáztam :D
Elég volt egy kökénypuszta oda-vissza :D

Üdv!
fali fire hát remélem nem h1 n1 na gyógyulj meg
Hali Urak! Én faszányosan megfáztam, úgyhogy most pár napig nyomom az ágyat Hol van már az a napfényes nyár?
Szép estét mindenkinek!
Eléggé megvagyunk halva Mindenki infulenziás lett?
kissb.Egyél pizzát akkor hambi helyett és gyere autóval .Most már nem lehet több kifogás áááám.
Jaaaaa.Nem jött ááát de most már értem ééén.Akkor a hayabusa is tud repülni mégis.Már értem is miért vadászsólyomról mintázták a lelkem .Hát ott a bizonyíték.Na még egyszer.Ha olaj van az úton akkor a hayabusa tud repülni csak ösztönözni kell jó gyors tempóra ,és el kell találni az olajfoltot .
Biztos nem vagyok egy Grétsy László nyelvtanból, de arra utaltam hogy már láttam olajon elcsúszást, ami egy Hayabusa volt és nem azt akartam mondani hogy a jelen esetben volt a Hayabusa! Tetszenek mán érteni?
Üdv mindenkinek!
Nem tudja valaki, hogy hol lehet hézagoló gyűrűt kapni
? A hátsó lengővillához kell, akár készletben is, különböző vastagsággal.
sziasztok!
ismét szép nap van
elözö szólásokhoz: igen utálom a motorosokat és a hamburger se jó a pihenönél..