Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

nem, dehogy is... nah kikapcs
jóéjt
Pestre méééész?Csak nem motorral?
Múltkor gondoltam rá hogy járatom egy kicsit,de tényleg pár percet.Hirtelen esni kezdett a népszerüségi indexem otthon így elmaradt.Mondtam asszonynak hogy kiszavazom a házból,van 4 szoba meg az udvar hogy hova megy addig de hallani akarom mindenképp.Nehogy már a szerelmemnek ne legyen helye a házban .Azt mondta akkor valaki megy,én vagy a mocc vagy ő.Nem találtuk a táskáját seholse .Na mindegy,motorindítást elnapoltuk.
Gumifüstölést mi?
És ha nem én ülök rá akkor...
akkor lássunk egy gumifüstölést is a parkettán
45 .. a számom meg tudod, vasárnap Bpesten leszek.. szóval holnap, vagy lemaradsz ezen a hétvégén
Hát ja.Itt hó nincs csak nagyon hideg.Aki normális az nem nagyon motorozik ilyenkor.Ha 15 fok lesz akkor mennem kell mindenképpen mert nehezen bírom a nyomást.De legalább neklem a szobába van a moci és ha akarok akár rá is ülhetek ha nem látja senki .
Nálunk is tél van!
Annyi különbséggel hogy még hó is van nálunk!
Vasárnap vooltam Pécsen ott szépen sütött a nap sehol egy deka hó!Szentlőrinctől Barcsig pedig ugyanolyan köd mint reggel 9kor!
Mit szólnál ha felhívnálak hétvégén és megbeszélnénk a dolgot?Azt mondasz egy jó árat és akkor lenne egy robogóm neked meg lenne egy kevés pénzed ?
Hideg van,és motorozni akarok .De mégse akarok mert hideg van.Csak vicc volt,minden o.k.Ott helyzet?Nehogy azt mond hogy meleg van és holnap mész motorozni
megvan, nem hirdetem.. ok ha szólsz, viheted
Mi a helyzet erre felé Gabo?
Hali.
Szép estét!
És te a robesszel hogy állsz?Érdeklődők?Ha nincsenek szólj mert engem rohangálósnak még érdekelne mindíg ha fizetnek végre a gépekért .
Igen megvan.Nagyon nem árulom,nem akarok megszabadulni tőle,élvezetes játékszer .1X felraktam ide az oldal apróba,volt is jelentkező rá de legtöbben cserélni akartak valami másra(motor-quad-robesz-műszaki cikkek stb.).Elkótyavetyélni nem akarok,ha meg valaki megveszi akkor vigye.A zx mellett tudom használni ha nem túl fényes az idő.Ezt nem féltem annyira mint a nagy kawát.
szia Gábor!
mizu? kmx megvan még?
Hy kissb .
Hallo Gyuri.De jó téged "látni".Firehorn barátom mocca volt (bár rövid ideig) és itt lakik Pécsen.Elötte nem tudom kié volt,és azt sem hova került,de azt hiszem nem pécsen maradt.
Amúgy gyógyulgatsz végre véglegesen?Vagy kell még a Honvédba visszajárni?Jó lenne dumálni majd ,ha megyek Fokra akkor majd meglátogatlak téged.
És marad az álláspont hogy nem lesz másik mocc vagy változik majd azért ez ?Amúgy mikor sikerült a Zxet eladni?Megkaptad érte amit akartál?
nem egy kovácshidai srác?
gy!
nem vagyok igabo,de :
Fire mocija volt az
Hellósztok!
igabo01!ha nem vagyok túl indiszkrét megkérdezném ezen a képen kié a hayabusa?