Hy.Ma szállingózott a hóóóó.Na most kell speed helyett endurozni.bár nem ugyanaz de mégis lehet vele menni még szar időben is ha negyon akarok.Bár azon sincs melegebb mint a sportmotoron az igaz .
Hy.Köszönöm szépen mindenkinek.
Amúgy tényleg furcsa a speed motor után attól függetlenül hogy volt már enduró motorom több is régebben,így tudom sacc mire számítsak ha ezzel megyek.Ég és föld a sportmocc és az enduro.Bár mindkettő 2 kerekű tök máshogy kell őket használni.Ami jobb az enduroba az az hogy nem kell (nem is nagyon lehet) száguldani vele hogy jól érezd magad rajta-bár meglepett mikor megindult sok helyen felfelé követ és földet hajigálva hátrafelé.Míg a sportmotoron meg akkor önt el az adrenalin ha odacibálod neki valami egyenesbe és gyorsul mint állat,vagy kanyart vadászik az ember pld orfű felé.De pld tegnap átmentem a kmx-el hegyen/erdőn keresztül Szabololcsfaluból Vasasra és vissza egy kis lőtéri dombmászást belevariálva.Nagyon jól éreztem magam a "kis"gép nyergébe,jó volt kicsit huligánkodni vele.Ma meg elmentem Drávafokra (oda vissza sacc 140 km) a zx-el,és szintén király volt egy kicsit száguldozni,gyorsulgatni.Tehát:mindkettőnek megvan a maga szépsége és előnye.Tehát a motorozás király dolog .
Cooll . Grat hozzá, de nem furi a másik után magaslesről vezetni ? Én is bepróbáltam párat, igaz halálfélelmem is volt rajta, a sport után lifeg stb....
De biztos fasza
Gyógyulj gyorsan, nem sokáig lesz már szép idő (remélem tévedek).
Én ma is sok mocissal találkoztam Harkány felé, gondolom a suli szünet is kedvez ennek.
De a legfontosabb, hogy? GYÓGYULJ !
Hali mindenkinek!
Amberek elkaptam a sertés-madár infulenziát egyben. Mult hét szerdán megadtam magam, és tegnap voltam először beszámítható állapotban. Természetesen a mocihoz vezetett első botorkáló utam. Azért botorkáló, mert 6! kilót fogytam az egy hét alatt, nem is ülök a mocira egy darabig mert lefúj róla a szellő, olyan gyenge vagyok. Remélem mindenki más egybe van és mocizik, amíg lehet!
amikor még enduroztam mi minden szombaton mentük. jan 1 től dec 31ig
régen volt, talán igaz sem volt