Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jőreggelt mindenkinek
szép napsütéses idő van
mindjárt itt a tavasz
Szép estét mindenkinek!
Törés, de végülis nem vészes. Az index tört le meg a kuplungkar, de azért inkább megfáztam volna....
WP
megfázás vagy törés lett a vége
tegnap voltam motorozni .... nem kellett volna...
fúúúdaszéépmotóóóóóó
csak hogy történjen valami........
havat lapátol mindenki?
El...tegnap
ok, köszi... deauvillet már elvitték?
kollégát megkérdezem majd...úgyis pakol a raktárban
szerintem nem őt láttad

ma elkezdtem szétszedni a piros(sáros ) diversiont:
a hosszu téli estéken teloszimmeringcsere, olajfolyásokat megpróbálom eltüntetni, szelephézag ellenörzés, ha már a szelepfedél lekerül, fékbetétcsere, ülésáthuzatás. meg ami jön útközben

jobb oldalra nem tudsz tükörtaró bigyót szerválni rá? természetesen olcsóért
jaja, láttam az Orfű-Abaliget közti átkötőn több ízben is...
majd átadom...
a vfr-rel is szépen lassan túratempoban járt,
Szeva Balázs...Faterod már csak ilyen öregesen nyomja?
Egyébként üdv neki is...
végre nem vagyok egyedül a forumon TT-s :D
Hiánypótlásra használok néha én is PS2-t meg egy kis TT-t Dehát olyan ez mint a guminő meg az alkoholmentes sör....olyan mintha,de azért mégsem!
hali!
Tamás láttam a hasznaltauton a vasakat szép kis kollekciotok van
és jo áron

deauvillet beajánlom apámnak, szivesen átülne egy olyanra a vfr helyett
Ébreszttőőőőőőőőőőőőőőőő
Na hellosztok!
Én mostanság a Tourist Trophyval tolom...

Különben hogy vagytok?
Jujj de szép ez a kép . .Mostanság csak X360 on megyek hetente egyszer a SBK-n.De legalább a feeling megvan részben.
Hali! A visszaolvasás nem vett el egész 3 percet az életemből Kicsit lagymatag az aktivitás,de ez mindíg erősen hullámzó volt erre felénk. Mindenki dolgozik ezerrel, hogy fussa beiglire az idén
Tavasszal majd jönnek megint az őrülten aktív napok
Jaja.Azt hiszem a vfr-re gondolok.Múltkor láttam a hirdetésbe hogy cserélhető is crossra aztt hiszem.Vagy lehet hogy nem a te hirdetésedre emlékszem?Lehet tévedek és rosszúl emlékszem ám.
Hali.Nagyon helyes.Rengeteg dologról lemaradtál még nem voltál ám itt .Ha most elkezdesz visszaolvasni akkor vagy minimum 4 percet elvesz az életedből .Amúgy helyzet veletek?Minden ok?Délután egy kört valamerre?
Hello Urak! Mi a helyzet nálatok? Elaludtam mostanában egy kicsit de mostantól visszatérek!